Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: «Ο Χρ. Σπίρτζης δεν είναι δυνατόν να «κλείνει τη πόρτα» σε 12 σωματεία φορτηγών»

Νίκος Νικολόπουλος: «Ο Χρ. Σπίρτζης δεν ...

Ο βουλευτής Αχαΐας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Μεταφορών

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει τα παρακάτω: "Η μεγάλη κινητοποίηση των σωματείων ιδιοκτητών φορτηγών της Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας ευαισθητοποίησε τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος μετά το πέρας της πορείας στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, έγινε δεκτός από τα προεδρεία των σωματείων και ταυτόχρονα κοινωνός των προβλημάτων τους.

Καταθέτοντας την άποψη του μετά τη συνάντηση, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής δήλωσε:

«Πείσθηκα ότι ο συμπαθής κλάδος δεν βγήκε στους δρόμους για ψύλλου πήδημα. Είναι σοβαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες και κυρίως έκδηλη η αγωνία και η ανασφάλεια τους για το αύριο του κλάδου».

Ο Νίκος Νικολόπουλος συμπλήρωσε:

« Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης έχει ξεκινήσει ένα οργανωμένο σχέδιο αφανισμού των Ελληνικών φορτηγών, χρησιμοποιώντας ως «δούρειο ίππο» τη νομοθεσία και τις Υπουργικές αποφάσεις.
Αυτό ακριβώς άκουσα από τους διαμαρτυρόμενους ιδιοκτήτες και οφείλει ο Υπουργός να άρει έμπρακτα τις ανησυχίες τους, γιατί τα Ελληνικά φορτηγά είναι στυλοβάτες του ΑΕΠ και της οικονομίας μας».

Στη συνάντηση, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταφορών, με αναφορά στο σύνολο των αιτημάτων τους και βέβαια με την προτροπή της εξεύρεσης λύσεων από κοινού.

Ας σημειωθεί ότι ήδη η επίκαιρη ερώτηση κατατέθηκε, ενώ ταυτόχρονα ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι θ’ αναλάβει κι άλλες πρωτοβουλίες, προκειμένου με διάλογο και καλή πίστη να δοθούν οι πρέπουσες λύσεις στα προβλήματα των 12 περιφερειακών σωματείων αυτοκινητιστών όλων των τύπων."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις