Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Ανοιχτή εκδήλωση με ζωντανό διάλογο παρουσία του υφυπουργού Στ. Πιτσιόρλα και του τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα-ΦΩΤΟ

Ανοιχτή εκδήλωση με ζωντανό διάλογο παρο...

Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2017

Εκδήλωση στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2017, με εκπρόσωπους της πολιτικής σε ζωντανό διάλογο απέναντι από δημοσιογράφους διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» και το θέμα της έχει ως τίτλο: «Τα προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας και οι αναγκαίες θεσμικές ή συνταγματικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση τους».

 

 

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι οι: Στέργιος Πιτσιόρλας, υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Χρήστος Σταϊκούρας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών - βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας και Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.

Οι ομιλητές βρίσκονται απέναντι από τους δημοσιογράφους Απόστολο Βουλδή, Νάσο Νασόπουλο και Διονύσιο Ζακυνθινό, οι οποίοι και  υποβάλλουν τις σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης ερωτήσεις. Θα πραγματοποιηθεί ένας ζωντανός διάλογος με δυνατότητα υποβολής επιπρόσθετων ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες Προέδρους κ. Νικόλαο Πανδή και κ. Ευάγγελο Καρκούλια, για την πολύτιμη προσφορά τους στον φορέα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.»

*πρώτη ενημέρωση 10.40πμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr