Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Παρουσία τοπικών Φορέων τα εγκαίνια του 20ου Forum Ανάπτυξης- ΦΩΤΟ

Παρουσία τοπικών Φορέων τα εγκαίνια του ...

Διεξάγεται στο ξενοδοχείο "Αστήρ"

Η Συνταγματική Παραγωγική και Κοινωνική Αναθεώρηση – Θεσμοί και Αξίες είναι το θέμα του 20ου πολυσυνέδριο Forum Ανάπτυξης 2017, το οποίο άνοιξε το πρωί του Σαββάτου τις πύλες του στο ξενοδοχείο «Αστήρ» με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού. Τα εγκαίνια του πολυσυνεδρίου τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος, π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, επιστημονικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων καθώς και πλήθους κόσμου.

Ο π. Νικόλαος μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη  συνεχάρη τους διοργανωτές, ενώ όπως είπε, το πολυσυνέδριο δύο χρόνια μετά την ενηλικίωσή του πλέον, στοχευμένα και αποτελεσματικά αναδεικνύει καίρια ζητήματα προς το κοινό όφελος.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, εκδότης της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», Παναγιώτης Γιαλένιος καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στο φετινό πολυσυνέδριο, ανέφερε πως φέτος ο πήχης ανέβηκε πιο ψηλά, με ένα σημαντικό θέμα που αφορά την κοινωνία και στόχο έχει να φέρει στο επίκεντρο τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Επεσήμανε, πως 20 χρόνια η διοργάνωση έχει δώσει το έναυσμα δημιουργίας ενός δικτύου ανάπτυξης στις τέσσερις περιφέρειες του δυτικού άξονα, δημιουργώντας τις συνθήκες για την ανάπτυξη περιφερειακών και διαπεριφερειακών συνεργασιών.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος τόνισε πως το θέμα του φετινού πολυσυνεδρίου είναι εθνική πρόκληση, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός που έκανε λόγο για περισσότερη αποτελεσματικότητα μέσω ενός ορθολογικού σχεδιασμού, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Ανδρέας Κατσανιώτης επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας που τόνισε την ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα και τέλος ο πρόεδρος του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, Κλεομένης Μπάρλος.

Στη διάρκεια του 20ου πολυσυνέδριου Forum Ανάπτυξης 2017 έχουν προγραμματιστεί 21 εκδηλώσεις με 115 και πλέον εισηγητές.

*πρώτη ενημέρωση 14.39μμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά