Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Επικίνδυνη αποστολή στα Τρίκαλα για τον Προμηθέα

Μπάσκετ: Επικίνδυνη αποστολή στα Τρίκαλα...

Πάει για την πέμπτη νίκη

Με στόχο την πέμπτη του νίκη στην φετινή STOIXIMAN.GR Basket League θα αγωνιστεί ο Προμηθέας στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (18:30) με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από το εντυπωσιακό 4 στα 5 που έχει κάνει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν (κερασάκι στην τούρτα η άνετη επικράτηση επί της Κύμης), αλλά και χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, θα παίξει για την κατάκτηση του ροζ φ.α. απέναντι σε έναν ιδιαίτερα μαχητικό αντίπαλο.

Το θετικό για τον Μάκη Γιατρά είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Μοχάμεντ Φαγιέ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στην ωμοπλάτη του. Έτσι, εκτός από τον Φαγιέ, στην αποστολή περιλαμβάνονται και οι Γκίκας, Σκούφης, Χολ, Ρέλεφορντ, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλός, Έβανς και Τουτζιαράκης.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς δήλωσε τα εξής για την αναμέτρηση του Σαββάτου: «Παίζουμε εκτός έδρας, απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά στο γήπεδό της και διαθέτει και μπασκετικό κοινό, που γνωρίζει το άθλημα και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Ο αγώνας  θα έχει ιδιαιτερότητες για τον Αλεξάντερ Λίποβι, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στα Τρίκαλα και φέτος επιστρέφει στην Θεσσαλική πόλη ως αντίπαλος. «Σίγουρα θα νιώσω όμορφα επιστρέφοντας στα Τρίκαλα, καθώς έχω ωραίες αναμνήσεις από όταν έπαιζα εκεί, όμως είμαι παίκτης του Προμηθέα και θα κάνω ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε», δήλωσε ο «Λίπα» και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τα κλειδιά θα είναι η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλό μας να πιάσει ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι του».

Ο Προμηθέας έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς και στα δυο παιχνίδια που έχει παίξει, μέχρι στιγμής, με τα Τρίκαλα στην STOIXIMAN.GR Basket League, έχει κερδίσει. Συγκεκριμένα, νίκησε πέρσι τόσο στο «Τόφαλος» (84-67), όσο και στα Τρίκαλα (67-62), ενώ είχε ανοίξει την χρονιά με διπλό στα Τρίκαλα για το θεσμό του Κυπέλλου (70-67). Και βέβαια, μην λησμονούμε πως η πόλη των Τρικάλων ξυπνά όμορφες αναμνήσεις στους ανθρώπους του Προμηθέα, αφού εκεί η Παιδική ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2015

* Το παιχνίδι Τρίκαλα-Προμηθέας θα διευθύνουν οι Τάσος Πηλοϊδης (Αττικής-διεθνής), Βασιλική Τσαρούχα (Αττικής-διεθνής) και Βασίλης Τσώνος (Αττικής). Κομισάριος της αναμέτρησης είναι ο Μιναρετζόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports