Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζεται η τραγωδία: Βρέθηκαν δύο σοροί στην Ελευσίνα- Αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους- 19 τα θύματα των πλημμυρών

Συνεχίζεται η τραγωδία: Βρέθηκαν δύο σορ...

Οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν στον κόλπο της Ελευσίνας

14:50 Σε έναν 59χρονο και έναν 29χρονο, που αγνοούντο από περιοχές της Δυτικής Αττικής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, ανήκουν οι δύο σοροί ανδρών που εντοπίστηκαν το πρωί από στελέχη του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας. Η μία από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε δύσβατο σημείο στον βυθό της θάλασσας και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων αποστολών προκειμένου να ανασυρθεί.

Οι δύο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο για νεκροψία νεκροτομή αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους.

 

23:15 Οι σοροί δύο ανδρών εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας. Οι σοροί ανασύρθηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσομείο.

 

22:30 Aκόμη ένα να νεκρό άτομο εντοπίστηκε, πριν από λίγη ώρα και πρόκειται να ανασυρθεί τώρα από πυροσβέστες σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής, μίας από τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες. Σημειώνεται, ότι δεκαεπτά άνθρωποι έχουν χάσει έως τώρα τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτή τη στιγμή, εάν το νεκρό άτομο που εντοπίστηκε είναι άνδρας ή γυναίκα.

 

Ηλεία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μπάμπη Δημητρόπουλου που έχασε την ζωή του στις πλημμύρες της Μάνδρας

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις