Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το 1ο film clip της ταινίας «Τζαμάικα» με Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη

ΔΕΙΤΕ το 1ο film clip της ταινίας «Τζαμά...

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες 21/12

Λίγο πριν οι θεατές επιβιβαστούν για «Τζαμάικα», τη νέα ελληνική ταινία με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη, μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση από το Film Clip, το πρώτο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία διανομής Feelgood.

Οι ηθοποιοί, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός και ο σεναριογράφος της ταινίας Γιώργος Φειδάς έχουν σκοπό να κάνουν τον…χειμώνα, καλοκαίρι με μια τρυφερή ιστορία, με ένα ταξίδι για δυο.

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία.

Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως τη Τζαμάικα -το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

Το φιλμ όπου παίζει και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα βγει στις αίθουσες στις 21/12/2017 και θα την δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture