Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος ήταν αποκαλυπτικός στην συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη

Ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος ήταν αποκαλυ...

Της είπε πως «έχει πιάσει» πάτο για έναν έρωτα και πως είναι ζηλιάρης

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα πάντα τα ζω πολύ έντονα. Δηλαδή, όταν θα ερωτευτώ, θα ερωτευτώ χωρίς προηγούμενο. όταν χωρίσω, εκεί θέλω δράματα. Θέλω το καλύτερο θεατρικό έργο να παιχτεί εκεί. Θέλω όλα να είναι πολύ έντονα. Έτσι καταλαβαίνω ότι ζω», παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11, ο Κύπριος ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος του σήριαλ «Έλα στη θέση μου».

Ο γοητευτικός ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, είπε χαρακτηριστικά πως «έχει πιάσει» πάτο για έναν έρωτα. Μπορεί να μην του έχει τύχει να αισθανθεί κάτι για συμπρωταγωνίστρια του εν ώρα δουλειάς, ωστόσο εξομολογήθηκε πως το να είσαι με έναν άνθρωπο του χώρου είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο ίδιος ζηλεύει πολύ.

«Θα σου πω την αλήθεια… υπήρξα ένα διάστημα σε σχέση με του χώρου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πολύ περίεργος ο χώρος. Έχω θέμα πάρα πολύ με τη ζήλια. Εγώ ζηλεύω γενικά και σε αυτή τη σχέση σου λέω ότι μόνο εγώ έφταιγα γιατί είναι καθαρά θέμα ζήλιας. Σε αυτό το χώρο που είμαστε λοιπόν, υπάρχει μια τάση να απομυθοποιούνται τα πάντα και να γίνονται όλα ένα. Δεν θα ήθελα η σύντροφος μου να βρίσκεται σε ένα χώρο που μπορεί ο οποιοσδήποτε να απλώσει χέρι, ή να κάνει ένα αστειάκι πέραν του ρόλου.

Όταν είσαι σε ένα χώρο που είσαι 15 ώρες με τον άλλον μπορεί να νιώσεις την άνεση να κάνεις κάτι, να πεις, δεν θα ήθελα. Κι έχω έρθει σε αυτή τη δύσκολη θέση», εξομολογήθηκε ο Μαρίνος Κόνσολος, σύμφωνα με την ανάρτηση του zappit.gr.

Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάστηκε από τον Μαρίνο Κόνσολο και μάλιστα τον ξανακάλεσε να πάει στην εκπομπή της και μάλιστα να της μαγειρέψει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight