Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά τη λήξη της πορείας για το Πολυτεχνείο- Στην Εντατική η γυναίκα που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά τη λήξη της ...

Στην Αθήνα

10:05 Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" νοσηλεύεται μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ στο πόδι η γυναίκα που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια. Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή.

 

 

Πρώτη ενημέρωση 17/11/2017

21:05 Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, πριν από λίγο, από φωτοβολίδα στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονται στα Εξάρχεια. Συμφωνά με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε από εκτοξευτήρα στυλό.

Στο σημείο αναμένεται ασθενοφόρο για να την παραλάβει για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

 

20:35 Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου και κατά την αποχώρηση του μπλοκ των αντιεξουσιαστών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστα άτομα που ήταν συγκεντρωμένα μπροστά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και δεν είχαν σχέση με την πορεία, πέταξαν φωτοβολίδες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που ακολουθούσε τους διαδηλωτές, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Λίγα λεπτά αργότερα στην συμβολή των οδών Λ. Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους υπήρξε νέα ένταση μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων που αποχωρούσε από την πορεία με τα ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και διέλυσαν τους νεαρούς.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις