Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Γκίκας: "Χαρούμενοι για ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα"

Νίκος Γκίκας: "Χαρούμενοι για ότι έ...

Οι δηλώσεις για τον αγώνα με τα Τρίκαλα

O αρχηγός του Προμηθέα, Νίκος Γκίκας, στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League League. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του έχουν ως εξής:

«Μετά τη νίκη που πετύχαμε επί της Κύμης, ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς στα Τρίκαλα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τα Τρίκαλα θα παρουσιαστούν δυνατά στην έδρα τους και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντέξουμε την πίεση των Τρικάλων.

Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις στη διάρκεια όλης της εβδομάδας, δεν αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα, ενώ και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι εξαιρετικό. Το κλειδί στο παιχνίδι θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

Τα Τρίκαλα θα πιέσουν, οπότε εμείς θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να αποφύγουμε τα λάθη. Στόχος μας είναι να παίξουμε όπως έχουμε παίξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας. Ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο τελευταίος αγώνας με την Κύμη, σε υψηλό τέμπο, ήταν σίγουρο ότι η διαφορά θα πήγαινε σε υψηλά επίπεδα.

Είμαστε χαρούμενοι για ότι έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα και φυσικά για τις νίκες και για τις εμφανίσεις μας. Αυτό το 4 στα 5 είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε και νικήσουμε και στα Τρίκαλα, τότε θα μπορούμε να πούμε με περισσότερη σιγουριά ότι κοιτάμε για κάτι καλό φέτος. Δεν αποκλίνουμε βέβαια από τον στόχο μας: Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προμηθέας: Με Φαγιέ και μαζορέτες στη Ρήγα Φεραίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports