Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Διημερίδα κατά της διαφθοράς και των οικονομικών εγκλημάτων - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Διημερίδα κατά της διαφθοράς και ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διημερίδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα σήμερα την Παρασκευή το επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα: «Μεθοδολογία ερευνών για την διαλεύκανση αδικημάτων Διαφθοράς και Οικονομικών εγκλημάτων», που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στις εργασίες μετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Χρήστου, που στον  χαιρετισμό του σημείωσε την αναγκαιότητα του προγράμματος, προκειμένου με σύγχρονες μεθόδους να διαλευκανθούν αδικήματα διαφθοράς και οικονομικά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Χρήστου το επιμορφωτικό πρόγραμμα εντάσσεται στο  εθνικό στρατηγικό σχέδιο  κατά της διαφθοράς με προληπτικές δράσεις.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας χαιρέτησε την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας για την διοργάνωση ενός τόσο εξειδικευμένου επιμορφωτικού σεμιναρίου στην Πάτρα το οποίο αφορά ειδικότερα στους δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους που διεξάγουν ανακριτικό έργο.

Το σεμινάριο  φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και διεξήχθη από τη  Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς (ΓΕ.Γ.ΚΑ.Δ) σε συνεργασία με το Φινλαδικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο HAUS, την Υπηρεσία Στήριξης Ευρωπαϊκών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (SRSS) ενώ συμμετείχαν υπάλληλοι  του Δημόσιου τομέα, διοικητικοί υπάλληλοι, επιθεωρητές και ελεγκτές των αντίστοιχων Σωμάτων Δικαστών, Εισαγγελέων και Δικαστικών υπαλλήλων, Αστυνομικοί και προανακριτικοί υπάλληλοι , στελέχη του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις