Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Ο Γκάτσος που αγάπησα» έρχεται στο Royal

«Ο Γκάτσος που αγάπησα» έρχεται στο Royal

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης μουσικής παράστασης με το Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την πολυαναμενόμενη μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, στην κεντρική θεατρική σκηνή του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων και το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι πολύ μεγάλο. Η πανηγυρική μουσική παράσταση με το Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποτελεί ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών και μέσα από αυτό μια ολοκάθαρη μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας. Τραγούδια σε στίχους του Νίκου Γκάτσου, του ποιητή που έδωσε τον κανόνα του καλού ελληνικού τραγουδιού και που αγαπήθηκε όσο λίγοι ομότεχνοί του. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου.

Τον Μανώλη Μητσιά και την Καριοφυλλιά Καραμπέτη συνοδεύουν επί σκηνής οι μουσικοί Αχιλλέας Γουάστωρ, στο πιάνο και Ηρακλής Ζάκκας, σε μπουζούκι και μαντολίνο.

Ο Τύπος δέχθηκε την παράσταση με αποθεωτικά λόγια. Ο Γιώργος Χαρωνίτης στο Αθηνόραμα τιτλοφόρησε τη κριτική του «Πιάνει κορυφή "Ο Γκάτσος που αγάπησα"»: «Ο Γκάτσος που αγαπήσαμε όλοι, στα τραγούδια με τους στίχους του. Τραγούδια, στίχοι, ιστορίες που έχουν αγγίξει την ψυχή μας και που τώρα, στους ανάποδους αυτούς καιρούς, λειτουργούν σαν φάροι θάρρους, ελπίδας και προσμονής μιας «άσπρης μέρας».

Από την άνοιξη του 2017 που η παράσταση ξεκίνησε στον «Παρνασσό» της Αθήνας, αρχικά για τρεις εμφανίσεις καταλήγοντας στις δέκα, μέχρι και το Ηρώδειο στο οποίο 4.000 άνθρωποι έγιναν ένα τραγουδώντας τα «Μάτια βουρκωμένα», «Αθανασία», «Μάνα μου Ελλάς», «Το δίχτυ», ή το «'Ασπρη μέρα και για μας», όλον αυτό τον καιρό η παράσταση διευρύνει τα όρια της αναγνωρισιμότητάς της και της επιτυχίας της.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, για μια μοναδική παράσταση, στην θεατρική σκηνή του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και αριθμημένες, σε πλατεία και εξώστη. Προπώληση εισιτηρίων: 18 ευρώ Σημεία προπώλησης:

Discover Bookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5),

Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32),

Φάρος εν Πάτραις. Στην είσοδο: 20 ευρώ Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο) Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα Πληροφορίες: 2610 310120 www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά