Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Εμπορικός Σύλλογος παρουσιάζει την ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου και Ημερολογίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος παρουσιάζει την ψηφ...

Αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 7.15 το απόγευμα στο κτίριο του

Εκδήλωση με θέμα την «Παρουσίαση της ψηφιοποίησης του Ιστορικού Αρχείου και του Ιστορικού Ημερολογίου του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών» πραγματοποιεί ο Σύλλογος αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 7.15 το απόγευμα στο κτίριο του, πλατεία Γεωργίου Α' 25.

Για τη διαδικασία ψηφιοποίησης και το ημερολόγιο, θα  μιλήσουν ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Γιώργος Ρώρος, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, η Διευθύντρια του ΙΝΕΜΥ Βάλια Αρανίτου και η Δημοσιογράφος - Αρχαιολόγος Γιώτα Κοντογεωργοπούλου που είχε την επιμέλεια του ημερολογίου.

Η έκδοση του ημερολογίου έγινε από τις εκδόσεις «Το Δόντι», ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νατάσσα Τραγουστή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι τέως Πρόεδροι του Συλλόγου Χρήστος Γκοτσόπουλος και Νίκος Στριφτούλιας, οι οποίοι και θα αναγορευθούν Επίτιμοι Πρόεδροι του ΕΕΣΠ.

Επίσης θα βραβευτούν έξι εμπορικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν αδιάλειπτα την δραστηριότητά τους από τον 19ο αιώνα έως σήμερα  καθώς και τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά