Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Παν. Κρίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Παν. Κρίκη στ...
Βγενόπουλος Φάνης

Απαντήσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους»

Κάλεσμα συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας απεύθυνε ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους» Παναγιώτης Κρίκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του φορέα στην Πάτρα. Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ακολούθησαν.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ο κ. Κρίκης άσκησε κριτική στη σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου, λέγοντας ότι το Επιμελητήριο απουσιάζει από το μεγαλύτερο κομμάτι της επιχειρηματικότητας, κάτι που ο ίδιος το διαπιστώνει από τις περιοδείες που κάνει στις γειτονιές της Πάτρας και όχι μόνο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, πρόσθεσε ότι η παράταξη «Επιμελητήριο για Όλους» με τις παρεμβάσεις και τις περιοδείες των μελών της, κατάφερε να βάλει στο δημόσιο διάλογο τις εκλογές του Επιμελητηρίου για να τονίσει ότι ο Φορέας «είναι για λίγους δυστυχώς», κάτι το οποίο έχει διαπιστώσει από τις περιοδείες του και τις συζητήσεις του με τους επιχειρηματίες.

Πρόσθεσε δε, ότι «είναι καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο», ώστε να είναι παρόντες όλοι οι επιχειρηματίες στη λήψη των αποφάσεων, ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι στόχος της παράταξης που ηγείται, είναι ο Φορέας να παρεμβαίνει για να διαμορφωθούν οι συνθήκες ανάπτυξης της περιοχής και να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στα μέλη του.

Να σημειωθεί ότι στην αρχή της παρέμβασής του ο Παναγιώτης Κρίκης έκανε δήλωση για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις.

 

 

Απαντήσεις από τον εκπρόσωπο της παράταξης

 

Μετά την παρέμβασή του ο κ. Κρίκης αποχώρησε από το βήμα και την αίθουσα. Τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους», δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του κ. Κρίκη από τη συνέντευξη, αλλά και πρόσφατο σχόλιο του προέδρου του Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα ότι δεν μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο (σ.σ. τον κ. Κρίκη), ο κ. Ρηγόπουλος είπε ότι ο επικεφαλής της παράταξης έχει δώσει συνεντεύξεις στα Μέσα Ενημέρωσης και πως όταν του έχει ζητηθεί η άποψή του την έχει καταθέσει.

Ο κ. Ρηγόπουλος ρωτήθηκε για την αναφορά σε ανακοίνωση της παράταξης για

« “επιβήτορες” της Αχαϊκής επιχειρηματικότητας» και είπε ότι το «Επιμελητήριο για Όλους» έχει απέναντί του τα προβλήματα και όχι τα πρόσωπα και πρόσθεσε πως είναι λυπηρό να στέλνονται εξώδικα εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μάλιστα τα χαρακτήρισε «άνευ περιεχομένου».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της επιμελητηριακής παράταξης, κλήθηκε από το thebest.gr, να συγκεκριμενοποιήσει με ονόματα και στοιχεία τις κατά καιρούς κατηγορίες προς τη σημερινή διοίκηση, για βόλεμα ημετέρων κτλ. Ωστόσο, δεν έδωσε στοιχεία λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα εμπλακούμε σε ονοματολογία».

Επίσης, ρωτήθηκε για τα μέλη της παράταξης Κρίκη, που συμμετέχουν στη παρούσα διοίκηση, εάν είχαν διαφοροποιηθεί από τις αποφάσεις και σε ποια θέματα. Απαντώντας, ο κ. Ρηγόπουλος δήλωσε ότι η παράταξη δεν περιορίζεται μόνο σε λίγα μέλη που συμμετείχαν στο απερχόμενο Δ.Σ. προσθέτοντας ότι κατάλληλοι να απαντήσουν είναι οι ίδιοι.

Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα όπου δόθηκε η συνέντευξη ήταν παρόντα δύο από τα τρία μέλη του Δ.Σ. που τώρα είναι υποψήφιοι με την παράταξη Κρίκη – η κυρία Φιλλοπούλου και ο κ. Σολωμός – οι οποίοι ωστόσο δεν θέλησαν να παρέμβουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά