Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη φθινοπωρινή προστασία του αυτοκινήτου σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη φθινοπωρ...

Διαβάστε αναλυτικά

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μαζί με αυτό οι καινούργιες ανάγκες για την προστασία του αυτοκινήτου σου. Ο καιρός που επικρατεί αυτή την εποχή του χρόνου κάνει απαραίτητα κάποια βήματα. Αυτά θα σε βοηθήσουν τόσο σε σχέση με την φθινοπωρινή προστασία του αυτοκινήτου σου, όσο και σε σχέση με την προστασία του για τον χειμώνα που έρχεται.

1. Προμηθεύσου νωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες

Μην περιμένεις να πιάσουν τα πρώτα χιόνια για να προμηθευτείς αντιολισθητικές αλυσίδες. Ειδικά αν κινείσαι σε ορεινούς νομούς τώρα είναι η στιγμή για να το κάνεις. Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι ζήτημα ασφαλείας στις δύσκολες χειμερινές συνθήκες οδήγησης με χιόνι. Δυστυχώς πολλές φορές απλά ξεχνάμε να τις προμηθευτούμε. Μέχρι τουλάχιστον να τις χρειαστούμε.

2. Διατήρησε το δάπεδο αυτοκινήτου καθαρό με πατάκια

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του και τις πρώτες βροχές. Με τη σειρά της η φθινοπωρινή βροχή φέρνει τη λάσπη. Όσο ευεργετική λοιπόν και αν είναι η βροχή, ειδικά μετά το καλοκαιρινό λιοπύρι, δεν παύει να είναι εχθρός για το δάπεδο του αυτοκινήτου.

Μπορείς ωστόσο να το προστατέψεις εύκολα. Η μόνη κίνηση που χρειάζεται να κάνεις είναι να προμηθευτείς πατάκια αυτοκινήτου. Σε αντίθεση με το δάπεδο αυτοκινήτου, τα πατάκια αφαιρούνται εύκολα και πλένονται. Αυτό σε βοηθάει όχι μόνο να διατηρήσεις το αυτοκίνητο καθαρό, αλλά και να δώσεις στο δάπεδο αυτοκινήτου μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Δες λαστιχένια, πατάκια μοκέτα αλλά και σετ σε χαμηλές τιμές.

3. Προμηθεύσου μία κουκούλα αυτοκινήτου

Η κουκούλα αυτοκινήτου δίνει τη λύση για την προστασία του αυτοκινήτου από τον ήλιο, τη βροχή και τη σκόνη. Μπορεί να γίνει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο αξεσουάρ για την φθινοπωρινή προστασία του αυτοκινήτου σου.

Καθώς αγκαλιάζει ολόκληρο το όχημα, είναι σε θέση να το προστατέψει ακόμα και από τις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Στο saveltrade μπορείς τώρα να βρεις τις ποιοτικότερες κουκούλες αυτοκινήτου στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Διατήρησε λοιπόν το χρώμα του αυτοκινήτου σου λαμπερό, φωτεινό, χωρίς σημάδια και γρατζουνιές με την απλούστερη λύση που υπάρχει: κουκούλα αυτοκινήτου. Στο SavelTrade θα βρεις αξεσουάρ αυτοκινήτου αλλά και ανταλλακτικά που θα φροντίσουν για την προστασία του οχήματός σου σε κάθε εποχή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά