Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο κύμα κακοκαιρίας χτυπά την Αττική - Διακοπή κυκλοφορίας στο Κερατσίνι και παράσυρση οχημάτων - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Νέο κύμα κακοκαιρίας χτυπά την Αττική  -...

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κανονικά διεξάγεται εδώ και λίγη ώρα η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς που είχε διακοπέι νωρίτερα λόγω συσσώρευσης υδάτων, στο ύψος της Χαμοστέρνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ομαλοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων σε Κερατσίνι και Πέραμα, μετά τα προβλήματα που προκλήθηκαν το πρωί από τη νεροποντή.

Όπως έγινε γνωστό από την τροχαία, πριν από λίγο αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα, καθώς και στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, όπου υπήρχε εκτεταμένη συσσώρευση υδάτων από την ισχυρή βροχόπτωση με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οχήματα.

 

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν δημιουργηθεί στο Κερατσίνι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. 'Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της λεωφόρου Σχιστού έως τη λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι.

Στην Αττική αυτή την ώρα η κακοκαιρία χτυπάει πάλι στα δυτικά και τα βόρεια προάστια. Βρέχει καταρρακτωδώς στο Περιστέρι

60 κλήσεις στην πυροσβεστική έχουν γίνει από το πρωί στην Σαλαμίνα και στο Δήμο Περάματος. Μάλιστα στην Σαλαμίνα οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο ζευγάρι ηλικιωμένων καθώς το σπίτι τους είχε πλημμυρίσει!

 

Προβλήματα σημειώνονται σε Κερατσίνι, Πέραμα και Σαλαμίνα από την έντονη βροχόπτωση.Στο Κερατσίνι η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί 24 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, 7 στο Πέραμα και 16 στη Σαλαμίνα.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα, στη λεωφόρο Σαλαμίνας από τη Ζωοδόχου Πηγής έως τη λεωφόρο Φανερωμένης και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο Κερατσίνι, η Τροχαία από τις 11 το πρωί έχει διακόψει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Σχιστού έως τη συμβολή με τη λεωφόρο Λαμπράκη. Τα σοβαρότερα προβλήματα από συσσώρευση υδάτων παρουσιάζονται στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας.

Στο μεταξύ σε επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Πειραιά για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η περιφερειακή ενότητα Πειραιά έχει απαγορεύσει τη στάθμευση στις οδούς Βαλαωρίτου και Χαλκίδος, στους Αγίους Αναργύρους στην Παλαιά Κοκκινιά, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία της περιοχής του Πειραιά, ακόμα και εάν δεν εφημερεύουν, ώστε να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επείγοντα περιστατικά. Επίσης, καλούνται όσοι διαμένουν σε υπόγειες κατοικίες να μετακινηθούν από τα σπίτια τους σε συνεννόηση με τον δήμο της περιοχής τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά καλεί επίσης του κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση υδάτων.

Για άτομα με ειδικές ανάγκες, που θα χρειαστεί να μετακινηθούν την Παρασκευή, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά έχει διαθέσιμο όχημα με οδηγό για την παροχή βοήθειας. Όσοι επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 213.2073503/504.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί και οι υπηρεσίες του δήμου Πειραιά. Λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 15510, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να επικοινωνούν με τον δήμο για τυχόν προβλήματα.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ newsit.gr

.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις