Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους των πλημμυρών-Άγνωστη η τύχη του Χ.Γ. από το Σαντομέρι Αχαϊας

Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενο...

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στην Αθήνα - Έκλεισε και η Παλαιά Εθνική στην Κακιά Σκάλα

Από την Ευρυδίκη στον Ζήνωνα πάει ο Καιρός που φέρνει έντονα φαινόμενα. Δυστυχώς οι νεκροί σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο οι νεκροί έφτασαν στους 16 ενώ υπάρχουν φόβοι ότι η λίστα του θανάτου θα μεγαλώσει καθώς εξακολουθούν να αγνοούνται τέσσερα άτομα.

Η κακοκαιρία συνεχίστηκε προκαλώντας σημαντικά προβλήματα σε ολόκληρη την Αττική. Δεκάδες ήταν οι κλήσεις σε περιοχές των νοτίων και των δυτικών προάστια. Τα σχολεία για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστά σήμερα.

Η έντονη χαλαζόπτωση και η βροχή ευτυχώς δεν έπληξαν τις περιοχές σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα όπου οι κάτοικοι βρίσκονται σε πολλές περιπτώσεις ουσιαστικά δρόμο.

Η κακοκαιρία προκάλεσε κατολισθήσεις στην Παλιά Εθνική Οδό στην Κακιά Σκάλα. Ο δρόμος έχει κλείσει και η τροχαία διοχετεύει την κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό όπου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον δρόμο.

Την ίδια στιγμή κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους της Νέας Περάμου. Ένας εκ των αγνοουμένων κατάγεται από το Σανταμέρι Αχαΐας . Εδώ και χρόνια ο Χ.Γ. μένει μόνιμα στην Αθήνα.  Η οικογένειά του όμως είναι γνωστή και αγαπητή στην περιοχή γι’ αυτό και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας επικοινώνησε μαζί τους, εκφράζοντας την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

 

Από την Αχαΐα ένας από τους αγνοούμενους μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις