Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο νοσοκομείο δυο γυναίκες μετά από επίθεση τοξικομανών - Τους άρπαξαν χρήματα για τη δόση τους

Πάτρα: Στο νοσοκομείο δυο γυναίκες μετά ...

Χθες βράδυ στην οδό Νοταρά

Δικογραφία για ληστεία σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών  σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι  ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες τύπου FULL FACE, παραβίασαν  παράθυρο αποθήκης κατοικίας στην Πάτρα,  όπου διαμένουν δυο ηλικιωμένες ημεδαπές, εισήλθαν στο εσωτερικό της και με τη χρήση σωματικής βίας και αυτοσχέδιων δεματικών, αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.

 

*Προηγούμενη ενημέρωση  23.15 (16/11/2017)

Σύμφωνα με νεώτερες ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr δύο νεαροί εισέβαλαν σε σπίτι επί της Νοταρά όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένες γυναίκες και τις απειλούσαν με στόχο να τους δώσουν χρήματα, για να πάρουν τη δόση τους. Οι δύο άνδρες χτύπησαν στο κεφάλι με τα χέρια τις δύο γυναίκες οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Οι ίδιοι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά οι άνδρες άρπαξαν κοσμήματα από το σπίτι και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία τους αναζητά.

22:50 Επίθεση από δύο άνδρες δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, συμπολίτης στην οδό Νοταρά στην Πάτρα. Μάλιστα το θύμα φέρεται να έχει τραυματιστεί γι’ αυτό στο σημείο έχει σπεύσει, εκτός από την Αστυνομία, και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία αναζητά τώρα τα δύο νεαρά άτομα τα οποία πιθανότατα είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις