Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Παν. Κρίκης: Αργά θυμήθηκε τους μικρομεσαίους η παράταξη Μαρλαφέκα…

Παν. Κρίκης: Αργά θυμήθηκε τους μικρομεσ...

Κριτική από τον υποψήφιο πρόεδρο

Από την παράταξη «Επιμελητήριο για Όλους» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κρίκη, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία ασκείται κριτική στην παράταξη Μαρλαφέκα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Δεν εκπλήσσει ο ξαφνικός “έρωτας” της παράταξης Μαρλαφέκα με τους μικρομεσαίους. Με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις προσπαθεί να πείσει ότι βρέθηκε στο πλευρό τους και πως χίλιοι μικρομεσαίοι σώθηκαν γιατί νοιάσθηκε δήθεν ο… Μαρλαφέκας. Γνωρίζει, κατά βάθος, ο απερχόμενος Πρόεδρος ότι παραμέλησε τη μεγάλη πλειοψηφία των μελών του επιμελητηρίου και επιχειρεί αγωνιωδώς, τώρα που έρχεται η ώρα της κρίσης, να τους παραπλανήσει και να τους εξευμενίσει.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης Μαρλαφέκα κινείται στα όρια της πολιτικής απάτης! Η μεγάλη αλήθεια βρίσκεται εντός της ίδιας της ανακοίνωσης.

Ομολογείται ότι το “… Επιμελητήριο δεν μοιράζει τα χρήματα του ΕΣΠΑ…”. Όντως δεν είναι επίτευγμα του φορέα η βοήθεια των μικρομεσαίων.

Παρά ταύτα, σπεύδει ο απερχόμενος Πρόεδρος να χαρακτηρίσει “ καταλυτική” τη συνδρομή του επιμελητηρίου. “Καταλυτική” διότι μάζεψε τα χαρτιά των δικαιούχων. «Καταλυτική» διότι κάνει τον μεσάζοντα και τον… κλητήρα.

Φυσικά, δεν υποτιμάμε τη διαδικασία. Απλά φέρνουμε τη συνδρομή του Επιμελητηρίου σε σωστή διάσταση και κατακρίνουμε την προσπάθεια της παράταξης Μαρλαφέκα να οικειοποιηθεί ειλημμένη απόφαση της Ε.Ε. για το ΕΣΠΑ και να παρουσιάσει ως… μέγα έργο της τη διαδικασία. Αυτό δα, έλειπε να αδιαφορούσε κιόλας…

Από κει και πέρα εγείρονται, σε σχέση με την ανακοίνωση της παράταξης Μαρλαφέκα, ερωτήματα, διότι αποσιωπούνται επιμελώς κρίσιμες λεπτομέρειες της υλοποίησης του προγράμματος. Πόσα χρήματα δαπανήθηκαν; Ποια “ημέτερα” παιδιά ευνοήθηκαν; Ποιες οι δαπάνες της προβολής και που διοχετεύτηκαν;

Το “Επιμελητήριο για όλους”, έχει στην προμετωπίδα του, ως πάγια αρχή του, την ισονομία, την ισότητα και τη διαφάνεια. Αυτή είναι η αρχή που μας διαφοροποιεί από την παράταξη Μαρλαφέκα, η οποία άσκησε διοίκηση ως μία ολιγομελής παρέα που πρόταξε την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων. Τώρα, λίγες εβδομάδες προ του εκλογών, εντελώς υποκριτικά, θυμήθηκε ότι είναι και οι μικρομεσαίοι μέλη του Επιμελητηρίου. Αργά τους θυμήθηκε και θα το διαπιστώσει στης εκλογές του Δεκεμβρίου…»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά