Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από την Αχαΐα ένας από τους αγνοούμενους μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική

Από την Αχαΐα ένας από τους αγνοούμενους...

Από το Σαντομέρι

21:30 Από την Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα από το Σανταμέρι είναι ο Χ.Γ., ο ένας εκ των συμπολιτών μας που αγνοούνται μετά την χθεσινή θεομηνία που έπληξε την Δυτική Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες το Χ.Γ. διαμένει μόνιμα εδώ και χρόνια στην Αθήνα η οικογένειά του όμως είναι γνωστή και αγαπητή στην περιοχή γι’ αυτό και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας επικοινώνησε μαζί τους, εκφράζοντας την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Συνολικά οι αγνοούμενοι είναι πλέον 4 καθώς βρέθηκε ακόμα ένας νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του στο Γεφυράκι της Νέας Περάμου.

 

13:20 Σώος βρέθηκε ακόμη ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για τον ηλικιωμένο άνδρα που μένει στην περιοχή Παλαιοχώρι. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες και όπως δήλωσε δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη του, η οποία τον δήλωσε αγνοούμενο.

Εξάλλου, ένα ακόμα άτομο αναζητείται από τα σωστικά συνεργεία στη Μάνδρα, έπειτα από τελευταίες αναφορές στο κέντρο της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για άνδρα μέσης ηλικίας, κυνηγό, ο οποίος είχε μεταβεί χθες στην περιοχή για κυνήγι και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, έως τώρα.

Συνολικά αγνοούνται πέντε άνθρωποι.

Αγνοείται κι ένας κυνηγός-Ξανά έξι οι αγνοούμενοι - Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στη Αττική-Φόβοι ότι θα ξεπεράσουν τους 20-Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Oικογενειακή τραγωδία στις πλημμύρες της Μάνδρας - Νεκρός ο Μπάμπης Δημητρόπουλος από την Ηλεία, αγνοούμενος ο αδερφός του

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ τη διάσωση ηλικιωμένης στη Μάνδρα

Λάλος: Οι πλημμύρες συνδέονται πιθανά με την κλιματική αλλαγή-Προβλέπει ανάλογα φαινόμενα και σε άλλες περιοχές τις επόμενες ημέρες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις