Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Black Friday στη JYSK

Black Friday στη JYSK

Από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού που δραστηριοποιείται σε 49 χώρες στον κόσμο και διαθέτει περισσότερα από 2500 καταστήματα  τρέχει για πέμπτη χρονιά την καμπάνια BLACK FRIDAY πραγματοποιώντας κάθε χρόνο καινούργιο ρεκόρ πωλήσεων. Στην Ελλάδα η JYSK έτρεξε πρώτη φορά την ενέργεια BLACK FRIDAY το 2015, δύο μόλις μήνες μετά την είσοδό της στην Ελλάδα και την επανέλαβε με τεράστια επιτυχία πέρσι.

Φέτος η BLACK FRIDAY στη JYSK θα διαρκέσει από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ενώ οι μεγάλες προσφορές θα είναι ενεργές και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Το e-shop JYSK.gr δίνει τη δυνατότητα και σε πελάτες της JYSK εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης Λάρισας, Πάτρας, Κομοτηνής, Αγρινίου και Λαμίας όπου η αλυσίδα έχει αυτή τη στιγμή καταστήματα να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές της JYSK σε έπιπλα, στρώματα κα άλλα είδη ύπνου, λευκά είδη και είδη σπιτιού.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι η JYSK θα τρέξει και φέτος την CYBER MONDAY, όπου από τη Δευτέρα 27.11 έως και την Τετάρτη 29.11 θα υπάρχουν προσφορές σε περισσότερα από 450 προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δεν διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.

Το κατάστημα της JYSK στην Πάτρα άνοιξε τον Μάιο του 2017 και από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για τις αγορές προϊόντων για το σπίτι για τους κατοίκους και τους φοιτητές της πόλης. Το κατάστημα JYSK Πάτρας βρίσκεται στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 28 και στα περίπου 800 τετραγωνικά του μπορεί κανείς να βρει όλα τα είδη για το σπίτι με σκανδιναβικό design και την εγγύηση ποιότητας JYSK.

Οι πελάτες της JYSK παγκοσμίως γνωρίζουν ήδη ότι η Δανέζικη εταιρεία φημίζεται για τις εξαιρετικές προσφορές της όλο το χρόνο. Δικαίως κάποιοι να αναρωτιούνται αν μπορούν να περιμένουν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό στη διάρκεια της BLACK FRIDAY. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ καθώς η JYSK θέλει να κάνει ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων στην BLACK FRIDAY αυτής της χρονιάς.

Θέλετε να δείτε τι έχει ετοιμάσει η JYSK για τους Έλληνες πελάτες της;

Δείτε το φυλλάδιο με τις προσφορές JYSK BLACK FRIDAY εδώ!

 

Ας πάρουμε όμως μια γεύση από μερικές από τις προσφορές της JYSK, αποκλειστικά για τις ημέρες της καμπάνιας BLACK FRIDAY.

Πολυλειτουργική καρέκλα μασάζ HOVBORG από 269€ τώρα μόνο 125€, κέρδος 54%!!

Και 20-54% σε όλες τις πολυθρόνες και τις ανακλινόμενες καρέκλες!

Γραφείο ABBETTVED ή ρυθμιζόμενη καρέκλα γραφείου ABILDHOLT από 99€ τώρα μόνο 49,5€ με κέρδος 50%!!

Και 20 – 50% σε όλα τα έπιπλα γραφείου!

Πολυτελές στρώμα ελατηρίων TED ADRY COOL με 7 ζώνες άνεσης από 499€ τώρα μόνο 125€, κέρδος 75%!

Και 20-75% σε όλα τα στρώματα ελατηρίων!

Πάπλωμα 4 εποχών BRATTFJELL από ίνες, από 49,99€ τώρα μόνο 20€, κέρδος 60%!

Και 20-60% σε όλα τα παπλώματα και τα μαξιλάρια ύπνου!

Και πολλές ακόμα εξαιρετικές προσφορές στη JYSK BLACK FRIDAY!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά