Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία διεξήχθη ο διαγωνισμός «Θαλής» στο 11ο Γ.Ε.Λ. Πατρών

Με επιτυχία διεξήχθη ο διαγωνισμός «Θαλή...

Συμμετείχαν 187 μαθητές Γυμνασίου και 106 μαθητές Λυκείου από την Αχαΐα

Το Σάββατο 11 Νοέμβρη 2017 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς ο διαγωνισμός «Ο Θαλής» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στο 11ο Γ.Ε.Λ. Πατρών. Προσήλθαν 187 μαθητές Γυμνασίου και 106 μαθητές Λυκείου από όλο το Νομό Αχαΐας.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος Αχαΐας ευχαριστεί δημοσίως την Διεύθυνση του 11ου ΓΕΛ για την φιλοξενία του διαγωνισμού και τους συναδέλφους (φοιτητές, συνταξιούχους και εν ενεργεία καθηγητές, μαθηματικούς και μη) που βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Τα μαθήματα προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς της ΕΜΕ – Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα συνεχιστούν κανονικά από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 12:00-14:00, στο 7ο Γυμνάσιο Πατρών (Ασημάκη Φωτήλα 32, περιοχή Υψηλών Αλωνίων) και μπορούν να τα παρακολουθήσουν ελεύθερα μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στον διαγωνισμό «Ο Θαλής».

Επίσης η διοικούσα επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, παράρτημα Πάτρας (πρόεδρος ο Παπαδοπετράκης Ευτύχης  και γραμματέας ο Κουνάβης Παναγιώτης) θέλουν να ευχαριστήσουν δημοσίως όλους τους συναδέλφους καθηγητές που δίδαξαν εθελοντικά στην πρώτη φάση των προπαρασκευαστικών μαθημάτων για τον «Θαλή» (από 1η Οκτωβρίου έως 5 Νοέμβρη).

Στα μαθήματα, πέρα από τους διορισμένους συναδέλφους μαθηματικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δίδαξαν και οι συνάδελφοι: Αλεξοπούλου Ιωάννα, Γαλιατσάτου Μαριάννα, Γεωργαντόπουλος Χρήστος, Κατοστάρης Νίκος, Κούλης Νώντας, Κωστακιώτης Ανδρέας, Μούλιας Θανάσης, Μπαζιώτης Γεώργιος, Συκιώτη Ελεάνα και  Τσόκανος Γιάννης.

Ο επόμενος διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας είναι «Ο Ευκλείδης» που θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου 2018. Στον «Ευκλείδη» μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές που θα διακριθούν στον διαγωνισμό του «Θαλή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις