Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποχωρεί μετά από 14 χρόνια στο τιμόνι της Περιφερειακής Διεύθυνσης της ΔΕΗ ο Σπύρος Μυλωνάς

Αποχωρεί μετά από 14 χρόνια στο τιμόνι τ...

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους συναδέλφους του

Αποχωρεί από τη διεύθυνση της ΔΠΠ-Η ο Περιφερειακός Διευθυντής Σπύρος Μυλωνάς ο οποίος αποχαιρέτισε μετά από 14 χρόνια στο τιμόνι των περιφερειακών υπηρεσιών τους συναδέλφους του με ένα προσωπικό μήνυμα.

Ο κ. Μυλωνάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από δεκατέσσερα περίπου χρόνια στο τιμόνι της ΔΠΠ-Η ήλθε η στιγμή να βάλω τελεία στην καριέρα μου σαν Περιφερειακός Διευθυντής και να κλείσει έτσι ένας σημαντικός κύκλος που περικλείει τα καλύτερα ίσως, επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια μέσα από μεστές και σημαντικές εμπειρίες ζωής στην Εταιρεία.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τα Στελέχη και όλους τους Συναδέλφους της ΔΠΠ-Η. Πορευτήκαμε μαζί με συνεργασία, εκτίμηση, σεβασμό και πετύχαμε όλοι μαζί πολλά. Στην πορεία αυτή συνάντησα σπουδαίους, ικανούς, αφοσιωμένους και φωτεινούς συναδέλφους και μοιραστήκαμε μαζί το όραμα και τις προκλήσεις για καλύτερης ποιότητας φθηνότερη ηλεκτρική ενέργεια και καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η ΔΠΠ-Η είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η καριέρα μου στην ηγεσία της ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Η δική σας αναγνώριση με τιμά ιδιαιτέρως και αποτελεί για μένα την μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή. Κάθε τέλος, είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Οι δεσμοί μας είναι ισχυροί. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε, είστε και θα παραμείνετε στην καρδιά μου. Να είστε ευλογημένοι!

Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, δύναμη και όλα τα καλά, καλή επιτυχία στην νέα Διεύθυνση της ΔΠΠ-Η.

Σπύρος Ν. Μυλωνάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις