Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Κλείδωσαν τον διευθυντή του λυκείου στο γραφείο - Μεγάλη ένταση με αφορμή την πενθήμερη εκδρομή

Δυτική Ελλάδα: Κλείδωσαν τον διευθυντή τ...

Στη Ναύπακτο

Μεγάλη ένταση επικράτησε χθες στο 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου με αφορμή την επικείμενη πενθήμερη εκδρομή των μαθητών. Η διαφωνία έγκειται στο ότι οι μαθητές δεν συμφωνούν με την επιλογή των συνοδών καθηγητών που έχουν επιλεχθεί να τους συνοδεύσουν στην εκδρομή τους και ως εκ τούτου ζητούν την επανασύγκλιση του Συμβουλίου καθηγητών ώστε να οριστούν εκ νέου οι συνοδοί καθηγητές.

Ο διευθυντής κάνει λόγο για προσπάθεια μαθητών και γονέων να επιβάλλουν την άποψη τους και πως οι καθηγητές ορίστηκαν μετά από «μαραθώνια» συνεδρίαση. Ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο γονείς διέκοπταν τον διευθυντή Κο Μπαρμπόπουλο αφήνοντας αιχμές για την εν λόγω συνεδρίαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως δήλωσε ο κος Χάρος, είκοσι καθηγητές υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση με την οποία ζητούν να επαναληφθεί η συνεδρίαση.

Ο … εγκλωβισμός του διευθυντή στο σχολείο κράτησε μέχρι  τις 5:00 το απόγευμα κράτησε ο εγκλωβισμός του διευθυντή του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου, από γονείς και μαθητές που είχαν κλειδώσει την πόρτα.

Δεν επέτρεπαν στον διευθυντή να αποχωρήσει ώστε να πραγματοποιηθεί συμβούλιο καθηγητών και να αντικατασταθούν οι συνοδοί καθηγητές που έχουν επιλεγεί.

Λίγο πριν τον απεγκλωβισμό, ένας καθηγητής παραιτήθηκε για να διευκολύνει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η απάντηση του διευθυντή ήρθε με δελτίο τύπου που απέστειλε στο npress.gr και που ουσιαστικά δηλώνει πως παραμένει στην θέση του, η οποία λέει πως οι συνοδοί έχουν επιλεγεί από το συμβούλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις