Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανικός στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας- Ένταση και σπρωξιές- Κλήθηκε η Αστυνομία- Έγιναν τελικά οι εκλογές- ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας- ...

Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση

21:30 Τα… βρήκαν τελικά η συνδικαλιστικές παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας μετά την ένταση που προκλήθηκε νωρίτερα. Τελικά υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με πρόεδρο τον Δ. Καραγεωργόπουλο για την οποία υπάρχει δικαστική απόφαση.

 

 

 

20:50 Την "χρυσή τομή" προκειμένου να διεξαχθούν τελικά απόψε οι εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή αναζητούν αυτή την ώρα οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαπαραταξιακή συνεδρίαση όπου έχει "πέσει" η πρόταση να γραφτούν όλα τα Σωματεία πλην ενός που είχε κάνει εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και εκείνη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με πρόεδρο τον Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, για την οποία υπάρχει προσωρινή διαταγή από τα δικαστήρια.

 

20:15 Μεγάλη ένταση πριν από λίγο στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας ενώ δεν έλειψαν και τα σπρωξίματα ανάμεσα σε συνδικαλιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης αντέδρασαν έντονα για την παρουσία στελεχών της ΠΑΣΠ (Δημήτρη Καραγεώργοπουλο κ.α.) και την πρόθεση της πλειοψηφία να κάνει τις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή χωρίς εγκεκριμένα μητρώα ψηφισάντων.

Μάλιστα μέλη του ΠΑΜΕ (Δημήτρης Αγγελόπουλος κ.α.) πήραν τα μικρόφωνα και η συνέλευση έχει διακοπεί.

Από την άλλη πλευρά οι συνδικαλιστές που έγιναν "κόκκινο πανί" για τους υπολοίπους υποστηρίζουν ότι νομίμως θα γίνονταν οι εκλογές. Μάλιστα εκπρόσωπος της δικαστικής Αρχής νομιμοποίησε τη διαδικασία και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων παρατάξεων.

Στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας έχει κληθεί η Αστυνομία προκειμένου να βρεθεί λύση και να επανέλθει η ηρεμία ωστόσο οι συνδικαλιστές ζήτησαν να αποχωρήσει κάτι που έγινε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις