Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Παναγιώτης Κρίκης συνεχίζει το οδοιπορικό του στους μικρομεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού

Ο Παναγιώτης Κρίκης συνεχίζει το οδοιπορ...

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» κάλεσε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κάλπες

Με σταθμό την ευρύτερη περιοχή του Ψαροφαΐου, συνεχίστηκε το οδοιπορικό του υποψήφιου Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Παναγιώτη Κρίκη στις επιχειρήσεις και τα καταστήματα του νομού, όπου συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους» μετέφερε το θετικό μήνυμα της αλλαγής σελίδας και εποχής στο φορέα, με όχημα τις επικείμενες εκλογές στις 9,10 και 11 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, η οποία συνεχίζει με τα εξής:

«Οι επιχειρηματίες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον κ. Κρίκη και τις θέσεις της Παράταξής του, προσβλέποντας μέσω αυτών σε αναβάθμιση του ρόλου του Επιμελητηρίου και στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων για όλα τα μέλη, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Παράλληλα πολλοί ήσαν οι επαγγελματίες, που εξέφρασαν την απορία αλλά και την αγανάκτησή τους, για την 6ετή απουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας από τον πυρήνα των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι επιχειρήσεις της περιοχής, με την πρωτοφανή οικονομική ύφεση και τα αλλεπάλληλα λουκέτα.

Όπως σημείωσε ο κ. Κρίκης, υπήρξε κοινή η διαπίστωση ότι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες νιώθουν δικαιολογημένα αγνοημένοι από το Επιμελητήριο Αχαΐας και αποκομμένοι από τις ευκαιρίες και τα εργαλεία ανάπτυξης που θα μπορούσε να τους προσφέρει ο φορέας, ως αντιστάθμισμα στην οικονομική κατακρήμνιση  που υπέστη η τοπική οικονομία.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» κάλεσε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, παρά την  έκδηλη απογοήτευσή τους από τα πενιχρά πεπραγμένα της απερχόμενης Διοίκησης και την άσχημη πορεία του Επιμελητηρίου, να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κάλπες:

«Η μεγάλη απογοήτευση των χιλιάδων μελών εξ αιτίας της ουσιαστικής ανυπαρξίας του Επιμελητηρίου, δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε αδιαφορία και αποχή από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στις επικείμενες εκλογές, κρατάμε στα χέρια μας την ευκαιρία για να  αλλάξουμε το μέλλον του Επιμελητηρίου Αχαΐας, να δώσουμε στους χιλιάδες επιχειρηματίες του νομού, τις ίσες ευκαιρίες που δικαιούνται για ανάπτυξη και πρόοδο.

Η Παράταξή μας «Επιμελητήριο για όλους», έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στην προοπτική αυτή και καλεί όλα τα μέλη να προσέλθουν στις κάλπες, για να αλλάξει σελίδα και ταχύτητα το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Με την υποστήριξη του Συνδυασμού μας, είναι σίγουρο ότι από τις 12 Δεκεμβρίου, θα ξαναέρθει η ελπίδα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες όλου του νομού και ο φορέας μας θα γίνει πραγματικά «Επιμελητήριο για όλους»

Υ.Γ.: Σε σχέση με το εξώδικο που παρέλαβαν χθες μέλη της παράταξής μας, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως η προεκλογική εκστρατεία δεν μπορεί να διεξαχθεί με όρους εξώδικων απειλών και εκφοβισμού που σε κάθε περίπτωση δεν αγγίζουν και δεν αφορούν την παράταξή μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά