Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Μαθητές και γονείς κλείδωσαν στο σχολείο τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ!

Ναύπακτος: Μαθητές και γονείς κλείδωσαν ...

Οι μαθητές ζητούν να τους συνοδεύσουν άλλοι καθηγητές στην εκδρομή τους

Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η προγραμματισμένη πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ’ λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου. Αιτία είναι η διαφωνία των μαθητών όσον αφορά στην επιλογή των συνοδών καθηγητών της εκδρομής.

Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, αποφάσισε παρουσία εκπροσώπων των μαθητών, του προϊσταμένου εκπαίδευσης και των γονέων την συνοδεία 5 καθηγητών στην εκδρομή. Από την πλευρά τους οι μαθητές επιμένουν στον καθορισμό άλλων καθηγητών που θα τα συνοδεύσουν στην εκδρομή τους.

Ο διευθυντής του σχολείου Γεώργιος Μπαρμπόπουλος ανέφερε ότι αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο αν ακυρωθεί η εν λόγω εκδρομή και επανασχεδιαστεί νέα.

Ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές από την πλευρά του διευθυντή της σχολικής μονάδας αν μπορεί στο πλαίσιο της ήδη ληφθείσας απόφασης για τη  διεξαγωγή της εκδρομής, να συγκληθεί εκ νέου το συμβούλιο των καθηγητών ώστε να ακυρώσει την αρχική απόφαση για τους 5 καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές, με άλλους που επιθυμούν οι μαθητές προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις