Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Passepartout: Η μαεστρική μπάντα "άνοιξε λογαριασμό" με το κοινό της στην Πάτρα

Passepartout: Η μαεστρική μπάντα "ά...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Αποθέωση σε όλα τους τα live!

Ανοιξαν λογαριασμό για τη νέα σεζόν οι Passepartout, η αγαπημένη μπάντα που φροντίζει με μαεστρικό τρόπο να διασκεδάζει τους όλο και πιο πολλούς, όλο και πιο πιστούς fun της!

Το Σάββατο, στο Τeatro στη Veso mare έκαναν το πρώτο τους live για τη χειμερινή σεζόν και φυσικά αποθεώθηκαν. Τέταρτη χρονιά της μπάντας, που ξεκίνησε τον Μάη του 2013 στον Πύργο Ηλείας.

To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η μαεστρία στην εναλλαγή τραγουδιών, ρυθμών και οργάνων. Η διασκευή αγαπημένων κομματιών, που είναι εφικτή χάρη στην μοναδική δεξιοτεχνία των μελών της στο χειρισμό των οργάνων, της επιτρέπει να ταξιδεύει το κοινό της, σε ήχους balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin όσο σε έντεχνους και λαϊκούς, αλλά και παραδοσιακούς. Και να τους απογειώνει!

Οι Passepartout είναι οι Απόστολος Κακαβάς (κρουστά, τύμπανα), Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο), Κώστας Διαμαντόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), Στέφανος Κωνσταντόπουλος (πιάνο, φωνή), Ηλίας Λαμπρόπουλος (κλαρινέτο, βιολί, τρομπέτα, γκάιντα, μπουζούκι, φωνή) και Φανή Τσαϊλάκη (φωνή).

Υψηλού επιπέδου μπάντα, θα πάμε να τους ξανακούσουμε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight