Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ: Δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχουν κολατσιό -Σε αναμονή για βοήθεια 150 οικογένειες στην Πάτρα - Έκκληση στήριξης άνεργης μητέρας με δύο παιδιά

ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ: Δεν πάνε σχολείο  γιατί ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Το ένα παιδί είναι ΑμεΑ

Νέα έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο Σύλλογος "Φωτεινό Αστέρι", ο οποίος στηρίζει 500 οικογένειες  με μέσο όρο τρία παιδιά, ενώ στην αναμονή βρίσκονται άλλες 150 περίπου, στην περιοχή της Πάτρας, όπως λέει στο thebest.gr η εθελόντρια του Συλλόγου Ζωή Γιαννάκου.

Η νέα περίπτωση για την οποία ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στήριξης αφορά όπως αναφέρει, μια άνεργη μητέρα, διαζευγμένη, με δύο αγόρια ηλικίας 13 και 5 ετών με το μικρότερο να είναι ΑμεΑ.

Όποιος έχει τη δυνατότητα καλείται από τον Σύλλογο να προσφέρει  θερμαντικά σώματα υγραερίου - κουβέρτες και δύο μοκέτες (τηλ 6981044800-2611122497).

Η εθελόντρια του Συλλόγου Ζωή Γιαννάκου επισημαίνει ότι τα αιτήματα προς τον Σύλλογο για βοήθεια διαρκώς αυξάνονται. "Η κατάσταση διαρκώς χειροτερεύει. Δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα. Εθελοντικός Σύλλογος είμαστε και δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση από την πολιτεία. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν παιδιά αυτή τη στιγμή στην Πάτρα, Νηπιαγωγείου και πρώτης τάξης δημοτικού κυρίως που δεν πηγαίνουν στο σχολείο ή πηγαίνουν μία δυο φορές την εβδομάδα, γιατί δεν υπάρχουν τα δύο ευρώ για το κολατσιό", περιγράφει η εθελόντρια του Φωτεινού Αστεριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις