Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟ BABY2BAY GALA, ΟΙ STARS ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΔΥΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟ BABY2BA...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θηλυκό φόρεμα ή σοφιστικέ κοστούμι;

Στο καθιερωμένο, φιλανθρωπικό Baby2Baby Gala με οικοδέσποινα την εγκυμονούσα Τζέσικα Αλμπα με μαύρο, δαντελένιο φόρεμα Brock Collection και trendy βελούδινο πουγκί, έσμιξαν πολλές απαστράπτουσες μανούλες του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Τα στιγμιότυπα αποφέρουν ένα εξαιρετικό fashion γυναικείο μπουκέτο, με επώνυμες δημιουργίες διαφορετικών στυλ.

H πρώην «Μις Υφήλιος» Ολίβια Κούλπο με τούλινο μαύρο και πράσινο μάξι Philosophy by Lorenzo Serafini φάνταζε σαν πριγκίπισσα. Η Ζόε Σαλντάνα εμφανίστηκε με blazer dress και  η Γκουίνεθ Πάλτροου με αφόρητα chic σμόκιν κοστούμι Τom Ford αποδεικνύοντας πως το ανδρόγυνο, δωρικό ντύσιμο έχει επιστρέψει πανηγυρικά στο προσκήνιο.

Η Τζέσικα Μπίελ με πολύ εντυπωσιακή δικτυωτή τουαλέτα Giambattista Valli και απίστευτα κοσμήματα Tiffany κέρδισε τους φωτογράφους. Η Τζένιφερ Γκάρνερ εθεάθη στα λευκά με ετικέτα Roland Mouret, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο τυλιγμένη σε ρομαντικά λουλούδια Εrmanno Scervino, η  Σέλμα Μπλερ με Schiaparelli πολύχρωμη πλισέ φούστα και η Τζένουαρι Τζόουνς σε ασπρόμαυρα πουά Rebecca de Ravenel.

Η  Μόλι Σιμς ήταν μια κλασική, αμερικάνικη παρουσία με κρουαζέ ολοκέντητο μίντι Rani Zakhem. Η Κρίστεν Μπελ παρέλασε με γαλάζιο φόρεμα Vica Gazinskaya. Με χαρά εντοπίσαμε στο event και ρούχα «δικού μας» designer: Η Κρίσυ Τάιγκεν ήταν εκεί με κόκκινο, πληθωρικό μάξι του έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos αλλά και το μοντέλο Τζέιμι Κινγκ έδωσε το παρόν με λουλουδάτο, λάτιν φόρεμα του ίδιου δημιουργού. Στη βραδιά απονεμήθηκε το βραβείο "Giving Tree Award" στη Γκουίνεθ Πάλτροου που υποσχέθηκε να είναι σύμμαχος σε λιγότερο τυχερές μητέρες της υφηλίου, ενώ βγάζοντας το σακάκι της αποκάλυψε μια σιλουέτα τέλεια.

 

*Δείτε τις φωτό και πάρτε ιδέες για τις γιορτές που καταφθάνουν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View