Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Χαμός στο Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης Αχαΐας – «Πρέπει να μας πεις γιατί μας διέγραψες» έλεγαν στον Γ. Κοτοπούλη - Αναβλήθηκε η συνέλευση – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Χαμός στο Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασ...

Διαφωνίες μεταξύ των μελών για το Μητρώο

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου, η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ αναβάλλεται λόγω έλλειψης απαρτίας. Σύμφωνα με το καταστατικό η Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στις 16:00, στα γραφεία του Συλλόγου Αράτου 21 στον 4ο όροφο.

Νωρίτερα

Έντονη κριτική από γνωστούς επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης, οι οποίοι όμως δεν είναι στο Μητρώο του Συλλόγου Καταστηματαρχών, δέχθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης. Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι η διοίκηση του Συλλόγου, τους διέγραψε από τον Σύλλογο και μάλιστα χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν, καθώς πλέον δεν είναι στα Μητρώα του ΣΚΕΑΝΑ.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης οι τόνοι ανέβηκαν και οι επιχειρηματίες ρωτούσαν να μάθουν από τον κ. Κοτοπούλη γιατί τους διέγραψε και μάλιστα χωρίς να τους καλέσει σε απολογία.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των Καταστηματαρχών χτυπούσε διαρκώς ένα κουδουνάκι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος.

Δείτε το βίντεο του thebest.gr:

«Μπαρούτι» μύριζε η ατμόσφαιρα στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας και ο λόγος ήταν το πρόβλημα με το μητρώο του συλλόγου. Η εκλογική διαδικασία που ήταν να γίνει τον περασμένο Ιούλιο είχε τελικά διακοπεί στη μέση μετά την παραίτηση της εφορευτικής επιτροπής ενώ και η δικαστική αντιπρόσωπος είχε κρίνει ότι το μητρώο χρειαζόταν εκκαθάριση.

Το μητρώο παρέμενε σύμφωνα με πληροφορίες ίδιο από το 1987, εδώ και τριάντα χρόνια ενώ ορισμένοι κατήγγειλαν το ότι ήθελαν να εγγραφούν και δεν μπορούσαν αφήνοντας υπονοούμενα για «εκλογές ημετέρων».

 

Νωρίτερα

Σε ηλεκτρισμένη  ατμόσφαιρα διεξάγεται αυτή την ώρα η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, καθώς ο κλάδος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε εκλογές. Η συνέλευση γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου στην πλατεία Όλγας και αρκετοί επιχειρηματίες έχουν προσέλθει θέτοντας ενστάσεις επί της διαδικασίας.

Στη  συνέλευση παραβρίσκονται μια σειρά γνωστών επιχειρηματιών του κλάδου, οι οποίοι όμως δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του Συλλόγου και διαμαρτύρονται. Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης είχε στο πρόσφατο παρελθόν προχωρήσει σε εκκαθάριση μητρώου, ενόψει των προγραμματισμένων εκλογών για την ανάδειξη των νέων συνδικαλιστικών του οργάνων.

Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές έντασης μεταξύ των διαμαρτυρόμενων επιχειρηματιών και της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη Συνέλευση στο βίντεο που ακολουθεί.

Πρώτη ενημέρωση: 17.12

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά