Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προορίζουν την Κανακάρη για "μεγάλα πράγματα", αλλά.. χωράει μόνο μικρά - Έντονες αντιδράσεις κατοίκων για τον σχεδιασμό - ΒΙΝΤΕΟ

Προορίζουν την Κανακάρη για "μεγάλα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μεγάλες υψομετρικές διαφορές σε αρκετά σημεία

Η οδός Κανακάρη Β΄ μπορεί τελικά να επωμιστεί το μεγάλο φορτίο μιας κεντρικής οδικής αρτηρίας ώθησης της κίνησης εκτός πόλης; Τη στιγμή μάλιστα που υπολείπεται σε προδιαγραφές όπως, υπαρκτό και ωφέλιμο πλάτος; Πολλά τα ερωτήματα κι ενώ η σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η οδός η οποία προορίζεται για "μεγάλα πράγματα", δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφιβολιών για το τι θα επακολουθήσει όταν δοθεί κι επίσημα στην κίνηση αντιδρομημένη.

Μεγάλες υψομετρικές διαφορές και πολύ μικρό πλάτος. Εκτός κι αν διώξουν όλα τα σταθμευμένα οχήματα των μόνιμων κατοίκων της περιοχής. Που και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Οι υψομετρικές εναλλαγές ωστόσο παραμένουν. Κι ας έγινε προσπάθεια να αμβλυνθούν ελαφρώς.

Από το αστικό ΚΤΕΛ πληροφορίες θέλουν να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το πως θα περάσει από τον δρόμο αυτό λεωφορείο.

Ειδικά το αρθρωτό - διπλό όχημα, που το πιο πιθανό είναι να κολλήσει ή στην καλύτερη περίπτωση να προκαλεί τεράστιο θόρυβο για να "σκαρφαλώσει" στις ανηφόρες μετά στο ύψος της Καρόλου και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις