Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ελευθέρα πάλη: Πατρινές επιτυχίες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Ελευθέρα πάλη: Πατρινές επιτυχίες στο αν...

Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και οι Πατρινοί αθλητές στάθηκαν πολύ καλά

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης στα Άνω Λιόσια, το αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.) με αγώνες στο στυλ της Ελληνορωμαϊκής και της Ελευθέρας. Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερες (4) αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών, παίδων-εφήβων και παμπαίδων Α, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο στυλ της ελευθέρας και όλοι τους κατέκτησαν μετάλλια στις κατηγορίες τους.

Πιο συγκεκριμένα για την ηλικιακή κατηγορία παίδων εφήβων (γεννηθέντες 1999-2001) οι αθλητές Ιάσονας Παπαθανασόπουλος και Γιώργος Κάραλης κατέκτησαν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο στα 69 και 63 κιλά αντίστοιχα, ενώ στους παμπαίδες (γεννηθέντες 2002-2003) ο αθλητής Ορέστης Παπαθανασόπουλος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 59 κιλά. Τέλος στους άνδρες ο Κώστας Λάζος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 125 κιλά.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και οι πατρινοί αθλητές στάθηκαν πολύ καλά, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και εντυπώσεις και παρουσίασαν πολύ καλά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας, τόσο την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει της νέας σεζόν που θα αρχίσει από τον Ιανουάριο, όσο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα πάλης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου έχει καταρτιστεί νέο Τμήμα για παιδιά από 5 ετών και άνω, το πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει βασικές ασκήσεις και λαβές σε ένα θετικό μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου οι μικροί αθλητές έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το άθλημα της πάλης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των συλλόγων http://wrestling-patra.blogspot.gr/

Στην φωτογραφία, από αριστερά οι αθλητές Παπαθανασόπουλος Ιάσονας, Παπαθανασόπουλος Ορέστης και Γιώργος Κάραλης αμέσως μετά την απονομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάκριση για τον Πατρινό Κώστα Λάζο στην Ελευθέρα Πάλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports