Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 29): Μπαίνουν φανάρια σε κάθε διασταύρωση της Πάτρας

Αποκλειστικό (Νο 29): Μπαίνουν φανάρια σ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα

Με ανακούφιση διάβασαν οι Πατρινοί την απόφαση που λήφθηκε πριν λίγες ημέρες, όπως δηλαδή τοποθετηθούν νέοι σηματοδότες στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Παπαφλέσσα με την Κανακάρη.

Όλα αυτά ύστερα από αίτημα ενός περιοίκου που είδε ένα «παλιόνειρο» ότι έγινε δηλαδή τροχαίο στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

Αμέσως φτιάχτηκε ένας σύλλογος διαμαρτυρομένων περιοίκων που φώναζαν «όχι στην διασταύρωση καρμανιόλα, όχι άλλος θάνατος στα παιδιά μας» και αυτό ήταν! Την άλλη μέρα αποφασίστηκε η τοποθέτηση ηλεκτρικού σηματοδότη, ώστε να μη σκοτώνονται τα παιδιά μας όταν παραβιάζουν το stop, αλλά όταν παραβιάζουν το κόκκινο. Διότι ως γνωστόν, άλλη χάρη έχει μια κηδεία, όπου ο εκλιπών παραβίασε stop, κι άλλη χάρη, όταν πήγε από παραβίαση φαναριού.

Ο Δήμος Πατρέων, όπως δήλωσε στο thebest.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πόλυς Φανάρης, αποφάσισε άμεσα να παρέμβει. Και προκειμένου να προλάβει αιτήματα άλλων γειτονιών, πήρε την μεγάλη απόφαση. Σε κάθε διασταύρωση οδών σε όλο τον Καλλικρατικό δήμο, από τον Ψαθόπυργο έως το Σούλι, την Οβρυά και τα Τσουκαλέικα θα τοποθετηθούν φανάρια.

Μάλιστα προσφέρθηκε ένας ισοβίτης που βαριόταν να παίζει τάβλι ενώ του «είχαν πιάσει τη μαμά» και για να ξεδώσει πήρε ένα χαρτί και μέτρησε τις γωνίες: 42.158 διασταυρώσεις είναι αυτές που δεν έχουν φανάρια και στις οποίες θα μπουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θυμίζουμε πως κατά καιρούς βάλαμε φανάρια σε οδούς, επειδή:

- Δεν υπήρχε ορατότητα

- Υπήρχε ορατότητα.

- Έτσι ήθελε ο μπαρμπα - Μήτρος που μένει εκεί γύρω.

- Δεν ήθελε ο μπαρμπα - Μήτρος που μένει εκεί γύρω.

- Για σπάσιμο νεύρων σε όσους υποστηρίζουν πως η λύση είναι περισσότεροι κόμβοι, λιγότερα φανάρια.

Το θέμα παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ο Κιμ, που πάλι προσανατολίζεται στο να «το πατήσει», ενώ όπως μάθαμε το κόστος του έργου αγγίζει τα 786.499.354 ευρώ.

 

Αποκλειστικό (Νο 28): Στη Ρήγα Φεραίου ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα