Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επανεμφανίστηκε ο Πατρινός φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας και στέλνει μήνυμα στους οπαδούς του: Είμαι παρών, δεν πέθανα

Επανεμφανίστηκε ο Πατρινός φυγόδικος Αρτ...

«Κάποια στιγμή θα εμφανιστώ και θα λογοδοτήσω ενώπιον της Δικαιοσύνης»

Σημεία ζωής έδωσε ο Πατρινός καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας. Ο αρχηγός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσης» έχει εξαφανιστεί τους τελευταίους οχτώ μήνες, μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση από τα Δικαστήρια της Πάτρας τον Μάρτιο του 2017 σε οκταετή κάθειρξη και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο Αρτέμης Σώρρας, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία για να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στις φυλακές, μέσω του δικηγόρου δηλώνει «παρών» και πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί.

Η δήλωση του δικηγόρου του Αρτέμη Σώρρα έγινε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπο της Κυριακής», σύμφωνα με την οποία αναφέρει:  «Είμαι παρών, δεν πέθανα. Είμαι δίπλα στους συνέλληνες και κάποια στιγμή θα εμφανιστώ και θα λογοδοτήσω ενώπιον της Δικαιοσύνης αφού τελειώσει πρώτα το εις βάρος μου δικαστικό πραξικόπημα. Δεν φοβάμαι τη Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταδικαστεί, όπως και η σύζυγός του, μετά από μήνυση που του έκανε ο κουμπάρος του και πρώην συνεργάτης του Φώτης Λεμπίδας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Αρτέμης Σώρρας είχε κλέψει 100.000 ευρώ την περίοδο που οι δύο άνδρες συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, ενώ ο κουμπάρος του τον είχε καταγγείλει πως για την αγοραπωλησία του αυτοκινήτου του ο καταζητούμενος του είχε δώσει ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Να σημειωθεί ότι μετά την καταδίκη και την εξαφάνιση του Αρτέμη Σώρρα, τα στελέχη της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις, που αριθμεί χιλιάδες οπαδούς σε όλη τη χώρα, έχουν αποφασίσει τη διοργάνωση συνεδρίου για την εκλογή νέου αρχηγού, σε αντικατάσταση του ιδρυτή της οργάνωσης. Το γεγονός είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος με μαγνητοφωνημένα μήνυμά του, κατακεραύνωνε τους εμπνευστές της απόφασης.

Τα δυο ηχητικά μηνύματα έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στάλθηκαν, το πρώτο στις 6 Οκτωβρίου, όπου ο Σώρρας επιτίθεται με σφοδρότητα στους άλλοτε στενούς του συνεργάτες Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, τους οποίους χαρακτηρίζει «κερατάδες» και «προδότες».

«Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο» λέει για τα τρία στελέχη της Ε.ΣΥ ο Αρτέμης Σώρρας από το κρησφύγετό του. Στο δεύτερο, είκοσι μέρες αργότερα αναφέρει «Εν τω μεταξύ, μένω ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί που οι μπάτσοι, δεν ψάχνει κανένας, και είμαι μια χαρά.

Οι αρχές έως σήμερα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ εις βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις