Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

90 λεπτά νωρίτερα επέστρεψε ο Κουφοντίνας στις φυλακές Κορυδαλλού - Έφυγε από το σπίτι του το πρωί - ΒΙΝΤΕΟ

90 λεπτά νωρίτερα επέστρεψε ο Κουφοντίνα...

Διαβάστε αναλυτικά

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Κουφοντίνας έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού. 90 λεπτά πριν την λήξη της διήμερης άδειάς του επέστρεψε το ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη ενώ μαζί του καθόλη την διάρκεια της άδειας βρισκόταν ο γιος του, Έκτωρ Κουφοντίνας και η Αγγελική Σωτηροπούλου.

Μπήκε πρώτα στις αντρικές φυλακές, πιθανώς για τα... διαδικαστικά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε πεζός στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται.

Στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, 11.11.2017, δηλαδή μιάμιση ώρα πριν την λήξη της 48ωρης άδειάς του, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τρεις και πλέον ώρες πριν την λήξη της διορίας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έφυγε από το σπίτι του στον Βαρνάβα. Στις 12:00 το μεσημέρι πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού η διήμερη άδεια που ζήτησε και έλαβε λήγει.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Τώρα ό, τι συμβαίνει», του Epsilon, στις 08.45 το πρωί του Σαββάτου, 11.11.2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το σπίτι του στον Βαρνάβα.

Μαζί του ο γιος του Έκτωρ Κουφοντίνας και η Αγγελική Σωτηροπούλου. Οι τρεις τους αποχώρησαν από το σημείο με ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο γιος του ηγετικού στελέχους της 17 Νοέμβρη.

Στη θέση του συνοδηγού βρίσκονταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας και σε αυτήν του οδηγού ο γιος του. Στο πίσω κάθισμα η Αγγελική Σωτηροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πριν την επιστροφή στον Κορυδαλλό, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έπρεπε να δώσει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται πως αυτό αποτελούσε μέρος των αυστηρών περιοριστικών όρων που «συνόδευαν» την χορήγηση της διήμερης άδειας. Συγκεκριμένα, ο «Λουκάς» της 17Ν είχε την υποχρέωση να παρουσιαστεί στην αστυνομία τέσσερις συνολικά φορές κατά την διάρκεια της 48ωρης άδειας.

Στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 11.11.2017 ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα πρέπει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό. Η διήμερη άδειά του θα ολοκληρωθεί, ωστόσο τα «απόνερα» των πολιτικών αντιδράσεων είναι ακόμη εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις