Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή θέλει την πρώτη της νίκη κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή θέλει την πρώτη της ν...

Για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ

Σχεδόν επτά μήνες μετά τις μονομαχίες τους στα πλέι άουτ η Παναχαϊκή θα μονομαχήσει εκτός έδρας με τον Ηρακλή Χαλκίδας έχοντας κοινό στόχο τη συγκομιδή βαθμών που θα αφήσει πίσω τις περσινές περιπέτειες (3η αγωνιστική, 11/11, 18.30, Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας). Ο Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα του επί του Ηρακλή Πετοσφαίρισης και θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τη νίκη του. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην Κηφισιά με 3-1

Ο αρχηγός του Ηρακλή Χαλκίδας Μάκης Κολτσιάκης είπε: «Η Παναχαϊκή σε σύγκριση με την περσινή σεζόν έχει προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι της. Μπορεί να έχασε από τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα αλλά τα σετ ήταν γεμάτα. Και η ομάδα μου θεωρώ πως είναι καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν.

Υπάρχει μεγαλύτερη σιγουρία και καλύτερη ποιότητα αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά για να δέσουν καλύτερα οι καλές ομάδες που υπάρχουν. Ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Ελπίζω και οι φίλοι μας στη Χαλκίδα να είναι κοντά μας για να μας στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνουμε».

Η Παναχαϊκή έχει δύο ήττες στο πρωτάθλημα και στοχεύει στην πρώτη της νίκη. Ο Οράμας έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και η εβδομάδα κύλησε χωρίς απουσίες.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Μέσα από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε αποκαλύφθηκαν ορισμένες αδυναμίες τις οποίες δουλεύουμε στις προπονήσεις. Με τον Ηρακλή στη Χαλκίδα περιμένω να είμαστε καλύτεροι. Στοχεύουμε στην πρώτη μας νίκη.

Σε σχέση με την περσινή σεζόν ο Ηρακλής Χαλκίδας είναι βελτιωμένος, είναι πιο έμπειρη ομάδα και έχει κάνει καλή αρχή. Περιμένω να γίνει καλός αγώνας. Εχουμε κάποια προβληματάκια αλλά δεν έχουμε απουσίες».

Είναι εντυπωσιακό ότι και στους τέσσερις αγώνες των δύο ομάδων που έδωσαν τη σεζόν 2016-17 επικράτησε ο Ηρακλής Χαλκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε θριαμβευτής από το ΣΕΦ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports