Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποφασισμένοι να πάνε και φυλακή κόντρα στους πλειστηριασμούς - Αυτεπάγγελτα θα συλλαμβάνονται όσοι παρεμποδίζουν - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Αποφασισμένοι να πάνε και φυλακή ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δεν κάνουν πίσω

Οχι μόνο δεν κάνουν πίσω αλλά θα προσπαθήσουν να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους και να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους για να μπλοκάρουν κάθε μελλοντική απόπειρα πλειστηριασμων στην Πάτρα. Αυτό δήλωσαν στην κάμερα εκτός των άλλων δύο δημοτικοί σύμβουλοι που από την πρώτη στιγμή όρθωσαν ανάστημα απέναντι στις επιχειρούμενες κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων πολιτών.

Βίβιαν Σαμούρη και Χρήστος Πατούχας δήλωσαν πως θα είναι εκεί και θα μαζέψουν ακόμη περισσότερους για να παρεμποδίσουν τους πλειστηριασμούς, όποτε κι αν επαναληφθούν.

Η αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου, θα περιλαμβάνει αυτεπάγγελτη δίωξη και όχι δίωξη κατ’ έγκληση, όπως ισχύει σήμερα για αδικήματα όπως η απειλή και η διατάραξη οικιακής ειρήνης, σε όσους ενεργούν σε βάρος συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς.

Όποιοι παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς θα συλλαμβάνονται άμεσα και θα τους απαγγέλλονται κατευθείαν κατηγορίες σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι πρόσφατα οπότε και ο συμβολαιογράφος έπρεπε να κάνει μήνυση για να ασκηθεί ποινική δίωξη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις