Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες του ΠΑΜΕ σε Αγυιά και Ζαρουχλέικα

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες του ΠΑΜΕ...

Στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του Μετώπου

20.04: «Δεν πρόκειται να υποταχτούμε στις αυταπάτες που καλλιεργούν όλα τα κόμματα της πλουτοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι θέλουν τους εργαζόμενους να κάνουν θυσίες στο διηνεκές για τα κέρδη των καπιταλιστών». Αυτό ήταν και το κεντρικό σύνθημα των δυο συγκεντρώσεων που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Αγυιά και στα Ζαρουχλέικα.

Οι συγκεντρώσεις έγιναν στην πλατεία Ντε Μιράντα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής και στην πλατεία Π. Κοσιώνη στα Ζαρουχλέικα και σε αυτές συμμετείχαν εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής. Παρούσα και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Καραπαναγιώτη στη συγκέντρωση των Ζαρουχλείκων.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η πορεία του ΠΑΜΕ στα Ζαρουχλέικα.

 

19.41: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πορεία των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στην περιοχή της Αγυιάς. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν μέσω της Έλληνος Στρατιώτη στην Αγία Σοφίας και επέστρεψαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται, στο μεταξύ, η πορεία στα Ζαρουχλέικα.

 

19.09: Διπλή πορεία από τις δυνάμεις αυτή την ώρα σε Ζαρουχλέικα και Αγυιά, από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Στην πρώτη πορεία οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν από την πλατεία «Π. Κοσιώνη» και κατευθύνονται προς την οδό Ακρωτηρίου, ενώ στην Αγυιά τα μέλη του ΠΑΜΕ κάνουν πορεία επί της Έλληνος Στρατιώτη, με κατεύθυνση προς Αγίας Σοφίας.

Νωρίτερα

 

Διπλό συλλαλητήριο διοργανώνει απόψε στις 6.30 μ.μ., στα Ζαρουχλέικα (Ανθείας και Ευβοίας) και στην Αγυιά (πλατεία Ντε Μιράντα – γήπεδο Παναχαϊκής), το ΠΑΜΕ. Στις εκδηλώσεις θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων, όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή.

Οι συγκεντρώσεις γίνονται στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης συνδικάτων με βασικό αίτημα την απόσυρση των μέτρων που θέτουν περιορισμό στην συνδικαλιστική δράση.

Το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων «να αντιτάξουν τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και του λαού, να συμβάλουν στην άνοδο των αγώνων για την αντεπίθεση.

Απέναντι στα παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα που περιλαμβάνει το «πακέτο» της «δίκαιης ανάπτυξης», μπροστά στην 3η «αξιολόγηση» και τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2018, αλλά και ενάντια στη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις