Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην οδό Χρυσολωρά στο Προάστειο της Πάτρας – Έχουν αποκλειστεί λόγω έργων – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην οδό Χρυσολω...
Βγενόπουλος Φάνης

Επί τόπου και η Αστυνομία

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των περίπου 35 σπιτιών της οδού Χρυσολωρά στο Προάστειο της Πάτρας, εξαιτίας εργασιών αποκατάστασης βλάβης του δικτύου εταιρείας τηλεφωνίας. Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr οι κάτοικοι, εδώ και τρεις ημέρες το συνεργείο εργασιών του εργολάβου, έσκαψε στην είσοδο της οδού, στο ύψος της Θεοφράστου, με αποτέλεσμα μόλις και μετά βίας να μπορούν να εισέρχονται στο δρόμο για να πάνε στα σπίτια τους με τα αυτοκίνητά τους.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη οδός είναι αδιέξοδη και κατά συνέπεια η μόνη είσοδος – έξοδος είναι στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του thebest.gr, λόγω των έργων η διατομή της οδού Χρυσολωρά είναι αρκετά μικρή και όπως λένε οι περίοικοι, αρκετοί οδηγοί έχουν χτυπήσει τα οχήματά τους κατά την είσοδο ή της έξοδός τους από τον δρόμο.

Πέρα από αυτό δεν είναι δυνατόν να έχει πρόσβαση στα σπίτια, ασθενοφόρο ή και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε περίπτωση έκτακτης κατάστασης.

Οι περίοικοι κάλεσαν σήμερα την Αστυνομία, ζητώντας είτε να κλείσει η διατομή, είτε να τοποθετηθεί μεταλλική σκάρα σε αυτή, ώστε να μπορούν να διέρχονται τα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι αστυνομικοί κάλεσαν τον εργολάβο στο Αστυνομικό Τμήμα για εξηγήσεις, ζητώντας του να προσκομίσει την άδεια εργασιών και σε κάθε περίπτωση να λάβει μέτρα για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από το σημείο.

Πηγή χάρτη: Google maps

Πηγή χάρτη: Google maps

Πηγή χάρτη: Google maps

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις