Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συνεχίζει τη μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου ο 29χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής Σπύρος Αβράμης

Συνεχίζει τη μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο...

Μικρή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του, η οποία παραμένει κρίσιμη

Εξακολουθεί να δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ο Σπύρος Αβράμης. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που νοσηλεύεται από τη Δευτέρα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Η σταθερότητα της κατάστασης του άτυχου ποδοσφαιριστή τα τελευταία 24ωρα κάνει τους γιατρούς συγκρατημένα αισιόδοξους, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά μέχρι να βρεθεί τι προκάλεσε την ασθένειά του, η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη.

Εν τω μεταξύ όλος ο ποδοσφαιρικός και αθλητικός κόσμος της Αχαΐας έχει βρεθεί στο πλευρό του Σπύρου, με ανακοινώσεις και ευχές.

Ο σύλλογος που ανήκει ΑΠΣ Πάτραι αναφέρει: «Η οικογένεια του Πάτραι εκφράζει τη συμπαράστασή της στο Σπύρο Αβράμη και τους οικείους του, εύχεται να βγει νικητής από τη δύσκολη μάχη που δίνει και να είναι σύντομα κοντά μας.

Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης του και για αυτό το λόγο δεν επιθυμούσαμε να δοθεί δημοσιότητα και έκταση. Στεκόμαστε διακριτικά στο πλευρό της οικογένειάς του που περνάει το δικό της Γολγοθά.

Όλοι μας στέλνουμε στο μαχητή Σπύρο τη θετική μας ενέργεια και είμαστε σίγουροι πως θα το ξεπεράσει και θα επιστρέψει πιο δυνατός».

H ανακοίνωση της Παναχαϊκής

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή  1891, το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας και οι Ποδοσφαιριστές εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον ποδοσφαιριστή Σπύρο Αβράμη που αυτές τις κρίσιμες ώρες δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ευχόμαστε όλοι να έχει ταχεία ανάρρωση και ότι καλύτερο για αυτόν»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει o 29χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής Σπύρος Αβράμης στο νοσοκομείο Ρίου - Το συγκλονιστικό μήνυμα του αδερφού του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports