Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κατσουράνης στο Ευρωκοινοβούλιο: «Το πολυμετοχικό πλάνο της Παναχαϊκής είναι το μοναδικό που έχει μέλλον»

Κατσουράνης στο Ευρωκοινοβούλιο: «Το πολ...

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής μίλησε με αφορμή συζήτηση για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Την τεράστια δυναμική της Παναχαϊκής και το πολυμετοχικό της πλάνο που οδηγεί μελλοντικά στην αυτοχρηματοδότηση της ομάδας σε συνάρτηση με την δυναμική της πόλης, ανέπτυξε χθες στο Ευρωκοινοβούλιο ο Κώστας Κατσουράνης με αφορμή συζήτηση για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ήταν καλεσμένος του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου προκειμένου να μιλήσει σε ειδική συνεδρίαση που είχε να κάνει με τους τρόπους  καταπολέμησης της διαφθοράς, των στημένων αγώνων και του doping  που αμαυρώνουν τον αθλητισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος σε πληθυσμό» ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης στην αρχή της τοποθέτησης του και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται πάρα πολλά χρόνια και η ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα 3-4 ετών να χρηματοδοτείται από την ίδια τη πόλη. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό είναι το σχέδιο».

Στη συνέχεια ο Κ. Κατσουράνης αναφέρθηκε αναλυτικά στο πολυμετοχικό πλάνο της Παναχαϊκής το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως το μοναδικό που έχει μέλλον στην Ελλάδα. «Η Παναχαϊκή» είπε χαρακτηριστικά «έχει τεράστια δυναμική και μπορεί σε πολύ λίγα χρόνια να είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που θα μπορεί να αυτοχρηματοδοτείται χωρίς να χρειάζεται κάποιον μεγαλοπαράγοντα να βάζει συνέχεια λεφτά από την τσέπη του».

Η τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη για το πλάνο της Παναχαϊκής είναι στο σημείο -25.03 από το τέλος στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports