Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το βασίλειο της σκόνης, της λάσπης, της λακκούβας και των... σκουπιδιών- Που βρίσκεται;

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το βασίλειο της σκ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων ο δρόμος δεν φτιάχνεται

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν ακόμα οι πολυετείς προσπάθειες των κατοίκων και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται πίσω από τα ΤΕΙ της Πάτρας για την ασφαλτόστρωσης της προέκτασης της Καλαβρύτων αλλά και το μπάλωμα των τεράστιων λακκουβών στους γύρω δρόμους. Πέραν της Καλαβρύτων που παραμένει χωματόδρομος παρά το γεγονός ότι είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος, σε τραγική κατάσταση βρίσκονται και άλλοι δρόμοι στην περιοχή όπως η Δημ. Μπισκινη, η Εμμ. Πανσελήνου και η κ. Παρθένη.

Σε όλους αυτούς τους δρόμους συναντά κανείς τεράστιους κρατήρες όπου οι οδηγοί σπάνε τα οχήματά τους, με το πρόβλημα να οξύνεται τον χειμώνα όταν οι λακκούβες γεμίζουν με νερό, τέλειο καμουφλάζ, για όσους δεν προσέξουν ή δεν έχουν «χαρτογραφήσει» τα «ηφαίστεια» της περιοχής.

Πάντως σε κάθε περίπτωση το μεγαλύτερο και σοβαρότερο θέμα αντιμετωπίζει η προέκταση της Καλαβρύτων, όπου υπάρχει και σχολείο, ενώ πολύ κοντά στο σημείο κάθε Σάββατο λειτουργεί και λαϊκή αγορά.

Οι ταλαιπωρία των οδηγών και των πεζών (μαθητών και γονιών) είναι μεγάλη καθώς ο δρόμος είναι χωμάτινος με πολλές και συνεχείς λακκούβες. Η περιοχή τα καλοκαίρια και τις άνυδρες περιόδους γεμίζει σκόνη, ενώ του χειμώνες και τις βροχερές περιόδους, στην κυριολεξία, πλημμυρίζει.

Αρκετοί συμπολίτες εδώ και πάνω από 5-6 χρόνια έχουν «ενοχλήσει» επανειλημμένα τις εκάστοτε δημοτικές Αρχές οι οποίες πάντα υπόσχονται ότι θα ρίξουν άσφαλτο όμως μέχρι σήμερα έχουν μείνει μόνο στο λόγια.

 


Το thebest.gr έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ και κατέγραψε την κατάσταση που επικρατεί καθώς και την αγανάκτηση κατοίκων, φοιτητών και γονέων που ξεχειλίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις