Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φιλικές ήττες για τις ομάδες Κ19 και Κ17 της Παναχαϊκής στην Αθήνα

Φιλικές ήττες για τις ομάδες Κ19 και Κ17...

Από τις αντίστοιχες ομάδες της Καλλιθέας

Φιλικές ήττες γνώρισαν χθες στην Αθήνα, από τις αντίστοιχες ομάδες της Καλλιθέας, οι ομάδες Νέων της Παναχαϊκής. Ειδικότερα η Κ17 που απαρτιζόταν από παιδιά γεννημένα το 2002 & 2003 ηττήθηκε μετά από εξαιρετική εμφάνιση με σκορ 3-2.

Τα «κοκκινόμαυρα» γκολ σημείωσαν οι Παπαγεωργίου και Ταρνάρης. Η Κ19 στην οποία αγωνίστηκαν παιδιά γεννημένα το 1999 και το 2000 ηττήθηκε με σκορ 2-1 με το μοναδικό γκολ να σημειώνει ο Βασσάρας.

Ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων Φώτης Παπαπαναγής δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι αντιμετώπισαν αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι συνθέσεις της Παναχαϊκής:

Κ19: Μπαμπούνης, Στανής, Μπούτιβας, Παπασπυρόπουλος, Αμπάρα, Τσεκούρας, Κοντός, Σταυρόπουλος, Βασσάρας, Βαρσαμίδης, Σκιαδαρέσης, Χριστόπουλος Α., Χριστόπουλος Π., Δούβρης, Τσερικλός, Νικόπουλος, Μεμάγκα.

Κ17: Μπεκάι, Ταρνάρης, Ψαθογιαννάκης, Σάβτσεφ, Παπαγεωργίου, Κουνάδης, Ψαθογιαννάκης Γ., Παπαχρονόπουλος, Πλούμης, Αποστολόπουλος, Λούσκος, Σίνης, Στασινόπουλος, Θεοφάνης, Μικές, Τάχο, Σουγλέρης, Θεοφανόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναχαϊκή: Νέα φιλική νίκη για την ομάδα Νέων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports