Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι λακκούβες, η σκόνη και το ...γεμάτο σκουπίδια καλαθάκι της οδού Καραϊσκάκη...

Πάτρα: Οι λακκούβες, η σκόνη και το ...γ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Για εγκατάλειψη της ανάπλασης που τελείωσε πριν ένα χρόνο στην οδό Καραϊσκάκη στο τμήμα από Ζαϊμη έως Σατωβριάνδου κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής με καταγγελία τους στο thebest. Όπως υποστηρίζουν τα συνεργεία δεν έχουν ρίξει καινούργια πίσσα, με αποτέλεσμα  ο δρόμος να έχει δυο μεγάλα μπαλώματα με χώμα κι ένα μεγάλο τούμπι στο τέλος του δρόμου κοντά στα σκαλάκια. Έτσι, από τη διέλευση των οχημάτων σηκώνεται σκόνη και οι κάτοικοι δεν μπορούν να ανοίξουν τα παράθυρα στα σπίτια τους. Τα δε αυτοκίνητα περνούν με κίνδυνο να υποστουν φθορές.

Από την άλλη οι σχάρες των υπονόμων είναι υπερυψωμένες και όταν βρέχει το νερό δεν μπαίνει μέσα σε αυτές με αποτέλεσμα ο δρομος να μετατρέπεται σε ποτάμι και να μην είναι δυνατή η διέλευσή του για τους πεζούς.

Επίσης επισημαίνουν ότι το καλαθάκι στην άκρη του πεζοδρομίου μπορεί να είναι καλαίσθητο αλλά δεν ενδείκνυται για τη γειτονιά γιατί είναι σε κεντρικό σημείο με αποτέλεσμα πέρα από τα μικροαντικείμενα για τα οποία είναι προορισμένο, να πετούν προκλητικά ορισμένοι κάτοικοι τις μεγάλες σακούλες σκουπιδιών μέσα σε αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις