Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρέ – καρέ η σύλληψη του δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στην Εγλυκάδα της Πάτρας – Ομολόγησε την πράξη του - Πώς έφτασε η Αστυνομία στα ίχνη του – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ – καρέ η σύλληψη του δολοφόνου του ...

Ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία, είτε απευθείας είτε μέσω Ιταλίας

Ο 32χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ως ο άνθρωπος που πάτησε την σκανδάλη, πριν από 19 ημέρες στο γραφείο του δικηγόρου, στην οδό Ασκληπιού 154, ομολόγησε χτες την πράξη του και έδωσε στοιχεία που γνώριζε, φωτίζοντας τα κενά που υπήρχαν για να κλείσει οριστικά η υπόθεση. Η σύλληψη του έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ωστόσο το γεγονός διέρρευσε το απόγευμα της Τρίτης, καθώς η όλη επιχείρηση έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα.

Τρεις χιλιάδες ευρώ πήραν οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Ο 32χρονος που πάτησε την σκανδάλη συνελήφθη στην Πάτρα

Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του 32χρονου κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στην Εγλυκάδα της Πάτρας.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο είναι ο στόχος των αστυνομικών. Πίσω του, με μεγάλη ταχύτητα εμφανίζεται ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το αυτοκίνητο του 32χρονου. Δευτερόλεπτα αργότερα, ακούγονται φωνές.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Ρομά, βρέθηκε σε σπίτι σε οικισμό Ρομά, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία, είτε απευθείας είτε μέσω Ιταλίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους δύο δράστες της δολοφονίας και τις κινήσεις του και εντόπισαν τον 32χρονο, καθώς αναζητούσε τρόπο να φύγει από την Ελλάδα.

Οι δύο Αλβανοί όμως δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: newsittv

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις