Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απέρριψαν χωρίς δεύτερη σκέψη την Ελένη Φουρέιρα για την Γιουροβίζιον

Απέρριψαν χωρίς δεύτερη σκέψη την Ελένη ...

Η ποπ σταρ κατέθεσε πρόταση αλλά η ΕΡΤ δεν την πρόκρινε

H εκρηκτική τραγουδίστρια και χορεύτρια Ελένη Φουρέιρα δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να πάει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Η Ελένη Φουρέιρα μάλιστα πέρυσι τραγούδησε διασκευασμένο στα ελληνικά την συμμετοχή του Ισραήλ στο διαγωνισμό, με τίτλο «Στο Θεό με πάει» που έγινε και μεγάλο ραδιοφωνικό χιτ.

Ωστόσο όπως έγινε ευρύτερα γνωστό, χωρίς δεύτερη σκέψη της υπεύθυνοι του διαγωνισμού στην ΕΡΤ, απέρριψαν την πρόταση που κατέθεσε η Ελένη Φουρέιρα για να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό για τον δημοφιλή πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια η οποία μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε ότι κατέθεσε ξανά πρόταση για να συμμετάσχει στη φετινή κούρσα, ωστόσο απορρίφθηκε. Η Ελένη Φουρέιρα είναι λάτρης του διαγωνισμού κι όπως διευκρίνισε γνωρίζοντας ότι φέτος η ΕΡΤ ψάχνει να στείλει κάτι διαφορετικό και πιο ελληνοπρεπές, είπε τα εξής:

«Ξανακάναμε πρόταση. Είναι πολύ κρίμα να το συζητάω γιατί κι εγώ δεν έχω κάτι να πω. Εύχομαι σε όποιον πάει καλή επιτυχία... Δεν υπάρχει αποκλεισμός, απλά οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν εθνικό διαγωνισμό, με ελληνικό στίχο. Ήθελαν συγκεκριμένα πράγματα και το project αυτό που εμείς προτείναμε, μάλλον δεν τους έκανε. Δεν είπαμε ότι θα έχει αγγλικό στίχο, αλλά δε νομίζω να ξαναστείλω. Δύσκολα πια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight