Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του Δημήτρη Σιφακάκη - "Καλό ταξίδι δάσκαλε, πάντα θα σε αγαπάμε"

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του Δημήτρη Σι...

Πλήθος κόσμου στην κηδεία

Σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του καθηγητή Δημήτρη Σιφακάκη που πέθανε ξαφνικά το πρωί της Τρίτης ενώ βρισκόταν στο 11ο Γυμνάσιο όπου υπηρετούσε, μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και μαθητές κατέκλυσαν τον Ναό του Αγίου Νεκταρίου για να αποχαιρετήσουν τον ακούραστο παιδαγωγό.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του καθηγητή Μαίρη Δευτεραίου και τα παιδιά του Ηλέκτρα, Γιάννης και Γωγώ.

Όλοι πήγαν να το αποχαιρετήσουν με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους και με ένα «γιατί» για τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του Δημήτρη Σιφακάκη, στο σχολείο που τόσο πολύ αγαπούσε.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που σήμερα από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στον χώρο του 11ου Γυμνασίου Πατρών προκειμένου να γράψουν ένα μήνυμα αποχαιρετισμού ή να ανάψουν ένα κερί στον αγαπημένο καθηγητή και συνάδελφο τους.

Τα μηνύματα που άφησαν στον πίνακα που στήθηκε στο σχολείο συγκινούν. «Καλό ταξίδι δάσκαλε, πάντα θα σε αγαπάμε», «Μπορεί να μην σας είχαμε καθηγητή, αλλά πάντα θα σας έχουμε στην καρδιά μας ως άνθρωπο», «Είστε πάντα στις καρδιές μας». Αρκετοί άφησαν ένα λουλούδι ή άναψαν ένα κερί, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ένας τόσο αγαπητός και δραστήριος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Στην κηδεία άνθρωποι που μοιράστηκαν μαζί του σημαντικές στιγμές συγκίνησαν με τα λόγια τους.

Πατέρας τριών παιδιών ο μαθηματικός Δ. Σιφακάκης που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το σχολείο του στην Πάτρα-Τι λένε οι συνάδελφοί του

Σοκ έξω από το 11ο Γυμνάσιο της Πάτρας- Καθηγητής έφυγε από τη ζωή μπροστά στην πόρτα του σχολείου

Η συνάδελφος που ήταν μαζί του όταν έφυγε από τη ζωή, η μαθήτρια που περιέγραψε πώς μία ημέρα με τη συνηθισμένη ρουτίνα είδε μπροστά της να χάνεται ο αγαπημένος της καθηγητής, άνθρωποι από το "Χαμόγελο του παιδιού" το οποίο ο Δημήτρης Σιφακάκης βοηθούσε αλλά και ένας καρδιακός του φίλος από τα νεανικά του χρόνια μίλησαν για έναν άνθρωπο που έφυγε νωρίς αλλά θα είναι πάντα χαραγμένος στην μνήμη τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις