Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης στο Athens Bar Show 2017

Η ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης στ...

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνάιων στο Γκάζι

Η Πατρινή ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης θα συμμετάσχει ως εκθέτης στο Athens Bar Show που θα λάβει χώρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Hall 1 Μηχανουργείο, Stand 12). Πρόκειται για μία μοναδική ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών.

Για 1η φορά θα παρουσιαστούν στο κοινό τα νέα προϊόντα της εταιρείας:

-              BITTERÁNEO Mediterranean Bitters (Περγαμόντο, Θυμάρι, Τεντούρα, Μαστίχα): Τα πρώτα ελληνικά bitters!

-              VERMOOD Vermouth Rosso: Το κόκκινο βερμούτ που έρχεται να συμπληρώσει το δίδυμο JUNIQUE Juniper & Wine – VERMOOD Vermouth Bianco.

Επιπλέον όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εμπνευστούν από μία μεγάλη σειρά προϊόντων της Πατρινής εταιρείας, ήδη γνωστά και αγαπημένα: ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΕΝΤΟΥΡΑ με ΜΑΣΤΙΧΑ, λικέρ ΚΑΣΤΡΟ «ΚΥΒΟΙ», κ.α.

Επίσης επιτυχημένοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν μεσογειακά cocktails με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η Πατρινή ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο - Χάχαλης δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επιστημονική έρευνα και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης και της Μεσογείου γενικότερα. Καθώς για την προώθησή τους επιδιώκει τη συνεργασία με  εξειδικευμένους επαγγελματίες των bar, η συμμετοχή της εταιρείας στο ATHENS BAR SHOW είναι μια ευκαιρία για επιτυχή αποτελέσματα.

Περισσότερες πληροφορίεςwww.athensbarshow.gr

www.facebook.com/castrospirits/

Facebook event

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life