Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Ο Αργύρης Σοφοτάσιος της Δύναμης Πατρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Τάε κβον ντο: Ο Αργύρης Σοφοτάσιος της Δ...

Έτοιμος για νέες διακρίσεις

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό της εθνικής ομάδας τάε κβον ντο είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος και αθλητής του συλλόγου Δύναμη Πατρών Αργύρης Σοφοτάσιος. Το χρυσό παιδί του πατραϊκού τάε κβον ντο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία -68kg του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2017 στη Λάρνακα της Κύπρου.

Ο Αργύρης έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Σταύρακα Γιώργο, ο οποίος θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στη Κύπρο, διατηρεί ελπίδες για εξαιρετικές εμφανίσεις μετά την εμφατική διπλή πρόκριση του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η οποία ήρθε με τον συνδυασμό της αδιαμφισβήτητης υπεροχής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 και του χάλκινου μεταλλίου του στο G2 President's Cup Europe 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίδυμο της Δύναμης Πατρών προετοιμάζεται πυρετωδώς με αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος με πιο πρόσφατο το Ασημένιο τους μετάλλιο στο Serbia – Open, αγωνιζόμενοι απέναντι σε καταξιωμένους αθλητές μέλη των εθνικών τους ομάδων αποδεικνύοντας πως ο αθλητής της Δύναμης ανήκει στους πιο ελπιδοφόρους αθλητές της γενιάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο "χρυσός" έφηβος του τάε κβον ντο Αργύρης Σοφοτάσιος μιλά στο thebest.gr: "Ο πρωταθλητής ξεχωρίζει και με τον χαρακτήρα του"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports