Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι δράσεις στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Οι δράσεις στο Μουσείο Επιστημών και Τεχ...

Από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας (ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου συμμετείχε, με τη θεματική «Αιολική Ενέργεια», στη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού «Περιβάλλον και Πολιτισμός: Πνοές ανέμων» που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-22 Οκτωβρίου 2017.

Στόχος της δράσης ήταν η ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της χώρας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του. Από 18-20 Οκτωβρίου, σχολικές ομάδες συμμετείχαν στο ΜΕΤ σε οργανωμένα προγράμματα επιδείξεων πειραματικών διατάξεων για την αιολική ενέργεια που κατασκευάστηκαν από εθελοντές φοιτητές, καθώς και διαδραστικών κατασκευών που παραχωρήθηκαν ευγενικά από το 46ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Η συμμετοχή των σχολικών ομάδων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αφού συμμετείχαν σε τρεις ημέρες 700 άτομα. Την Κυριακή, 22/10/2017, γονείς με παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις επιδείξεις πειραματικών διατάξεων και διαδραστικών κατασκευών για την αιολική ενέργεια, ενώ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα: «Αιολική Ενέργεια-Πράσινη Ενέργεια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις